Ahojte. Kedy a akým spôsobom mám kontaktovať lekára, že by som ho chcela mať pri pôrode? Stretla som sa so skúsenosťami iných žien, že keď sa s lekárom chceli dohodnúť na prvej poradni, buď sa k nemu nedostali, alebo už mal plno na jej termín. Ako sa to teda robí ?
@petamich ďakujem pekne 🙂 prosím a ty si tomu svojmu volala niekam do jeho ambulancie alebo nejak cez pôrodnicu si to obvolala ? Ja zvažujem dr Chuda. Náhodou si ho nemala tiež ? Nepoznám tam žiadneho lekára tak len podľa recenzií, tento má veľa dobrých
mala som tiez doktora Chudu 🙂 ja som volala normalne na ambulanciu 54 a sestricka mi povedala, ze ma teda objedna v den ked ordinuje on (po, št, pi) a ze sa s nim dohodnem, tak som teda sla v den ked ordinoval on, pripadne ak si chces byt ista, fakt tam chod aj skor a v tieto dni a uvidis ale podla mna by to malo byt v pohode - inak okrem chudu je velmi dobry aj Krisko ml. a Lucanova viacere zname si ich chvalili
ak by si chcela nejake detaily pokojne mi napis spravu
no ja som pocula info, ze chuda sa neda zazmluvnit. ze on k nikomu nebude v noci vstavat :D
@hviera81 ktovie, mozno mal vela uz alebo som mala stastie, mali sme ho minimalne dve z juloviek 2021 a aj kamoska v maji s nim rodila ale teda pravda je, ze sa vyjadril, ze uz ma toho dost a zamysla sa, ci to za to stoji, byt v praci aj 24 hod, predsa len ma velku rodinu a tak 🙂
@petamich Takyto pristup sa mi paci. Zazila som uz tolko prepracovanych doktorov, na ktorych bolo vidiet ze sa nevedia zastavit a ich pristup k pacientkam bol otrasny. Takto radsej bude oddychnutejsi a ak ho nejaka pacientka dostane pocas jeho sluzby tak to bude aj pre nu lepsi zazitok.
@petamich ďakujem veľmi pekne 🙂 ja mám termín až na prelome rokov, tak ešte mám čas. Uvidíme ako to bude vtedy, keďže aj sviatky atď, či vôbec bude chcieť. Ak nie on tak neviem koho by som si vybrala. A bojím sa, že sa aj objednám na poradňu k nemu aj dva mesiace pred termínom alebo aj viac a prídem tam uz a povie, že sa nedá zazmluvnit a tak narýchlo nič nevybavím. A ja som taký stresator trocha, že potrebujem mať všetko dopredu, najradšej by som mu už teraz niekam napísala 😅 a bojím sa že už nezazmluvnim nikoho a potom budem mať stres ak nebudem poznať lekára
uplne ta chapem, tiez som mu volala aj do jeho ambulancie, kde ma poslali do kelu, ze co oni s tym atd. - inak on zvazuje ist opat na matersku s najmensim dietatom, takze uvidis ako si to sadne, ja som tam teraz par dni pobudla a kazdy jeden lekar ktoreho som stretla bol super, kazdopadne pri porode aj tak mas skor PA a lekar sa tam tak objavuje, ked je treba ale aj ja som chcela mat taky pocit istoty, ze tohto som si vybrala a ako som uz pisala ja som dostala dobre referencie na viacerych 🙂 obavam sa, ze takto skoro naozaj nepochodis, tak daleko asi ani on nedovidi 🤷♀️ ale drzim paste nech si to sadne!
volala som dva mesiace pred porodom lebo som sa tiez obavala, ze bude mat plno 🙂 sestricka mi povedala, ze sa s nim dohodnem na prvej poradni a objednala ma k nemu 🙂
dva tipy mam - zohnat si na neho kontakt alebo ist do ambulancie ked ordinuje a spytat sa alebo potom teda len na tej prvej poradni