Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť, kde zohnam tortu na baby gender reveal? 😊 chcela som urobiť veľkú oslavu s balónom, ale nakoniec som sa rozhodla, že nám stačí s priateľom torta, v ktorej bude pohlavie bábätka. Medzi nami.
Vopred ďakujem. A prosím, zdržte sa nevhodných komentárov. 🙂
akakolvek cukrarka ci cukraren ti spravi. Kamoska to spravila tak, ze jej doktorka napisala do obalky pohlavie, obalku dala cukrarke a ta prisposobila krem. takze pre vsetkych okrem lekarky a cukrarky prekvapenie 🙂
A kam idete na tu oslavu, do anglicka?
@bielasovicka ???? Trapny komentár musí byt, že?
Ved easy, bud bude torta vnutri plnena modrou alebo ruzovou plnkou, vrchny krem daj biely, pripadne Pol na pol a motivom dietatka ( topanocky, kocik)
Hociktora cukrarka predsa
Hociktorá cukrárka ti napecie.
Čo keby ste dávali tipy aj na tie cukrarky? Už overené ? V Bratislave/ Petržalke. Píšem tam, že kde zohnam.
@faasx áno trápny. Taky trápny ako tvoj nadpis a otázka...
@faasx ináč gratulujem k bábätku. Len neznášam tie anglické slová v slovenských vetách
@faasx Nie je to sice Petrzalka, ale skus napisat Cupcake Roses, mali sme od nej narodeninovu tortu a bola velmi chutna.
@bielasovicka Nevidim na jej otazke nic trapne 🤷♀️
@bielasovicka ja som čakala kedy ta móda príde aj k nám. Bola to otázka času.
@simona20201309 no bohovská móda...Hlavné je aby bolo bábo zdravé a nie tieto somariny...Priateľovi upiecť mafin a dať dnu plnku i hotovo keď to musí byť slávnostné oznámené
Myslím že stačí dať marketplace na FB torty a nájdeš raz dva cukrárky. Poprípade do cukrárne rovno zájsť a tam sa informovať
@bielasovicka Martina, si to ty?
@bielasovicka neznášaš tie anglické slova v slovenských vetách tak sa nevyjadruj. Pretože keby napíšem odhalenie pohlavia bábätka ako sa to mimochodom všade píše - tak ma tu všetci zdrbu, že čo to ma znamenať “odhalenie pohlavia bábätka” 😃
Ked uz niekoho dokaze nasrat anglicky nazov diskusie - mam dost 😅
@tenerifka nie
@faasx ok. Je to len môj názor.
@bielasovicka jasne, bolo to myslene zo srandy prihliadajuc na jednu politicku, ktora sa s AJ nekamarati
@evcagabi a prečo máš dosť? My Slováci tu robíme so seba hlupákov keď takto komunikujeme. Slovensko-anglicky. Alebo si niekto myslí, že v anglicku používajú Angličania do svojich viet slovenské slová? No určite...
@tenerifka ja nemám nič proti ang. jazyku, aj ja som sa na škole učila Aj, aj moje deti, mne ide o inú vec. Viď. vyššie
@bielasovicka viď vyššie som ti vysvetlila, že keby to pomenujem slovensky, tak tu bude prúd hejterov. A na to nemám náladu. Jedine čo chcem je nájsť dobrú cukráreň, a nie riešiť tu niekoho , kto je pohoršený, že názov je anglicky. Tu niečo napísať na tento MK .. ak sa niekomu nepáči, tak nech sa nevyjadruje , otázka znie jasne aj pre debilov. Nie v zlom.
@bielasovicka ty robis hlupaka zo seba tym, ze ako slovenka ani neovladas gramatiku svojho jazyka
@evcagabi a ty sa tomu tešíš, však? Ináč, ja nemám prečo zo seba robiť hlupáka. Ale nevadí, teš sa.
@faasx ved ja ta chápem, ale vidíš, sama hovoríš, že by si mala veľa hejterov. A presne o tomto hovorím. Ze človek je normálne donútený takto rozprávať, co podľa mňa není správne. Lebo čo povedia ľudia.... A prepáč, ie ze hovorím úplne od veci, ale musela som. Už sa neozve, neboj ☺️
*neozvem
@zuza2252 ani manželovi.... co ako slavnostne oznámiť pohlavie? Toto je maximálna neucta k životu. Oslavovať pohlavie .....
Keby sa oslavovali trisomy testy tak ešte pochopím 🤣
@simona20201309 a keby si sa starala o seba? 🤣
Každá jedna cukrárka ti takú upečie, len nech dá lekár pohlavie do obálky a tu odovzdáte cukrarke. Nie je to nič špeciálne...