Kde zoženiem tortu na baby gender reveal?

faasx
5. nov 2024

Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť, kde zohnam tortu na baby gender reveal? 😊 chcela som urobiť veľkú oslavu s balónom, ale nakoniec som sa rozhodla, že nám stačí s priateľom torta, v ktorej bude pohlavie bábätka. Medzi nami.
Vopred ďakujem. A prosím, zdržte sa nevhodných komentárov. 🙂

anjelicek26
5. nov 2024

Každá jedna cukrárka ti takú upečie, len nech dá lekár pohlavie do obálky a tu odovzdáte cukrarke. Nie je to nič špeciálne...

veltraud
5. nov 2024

akakolvek cukrarka ci cukraren ti spravi. Kamoska to spravila tak, ze jej doktorka napisala do obalky pohlavie, obalku dala cukrarke a ta prisposobila krem. takze pre vsetkych okrem lekarky a cukrarky prekvapenie 🙂

bielasovicka
5. nov 2024

A kam idete na tu oslavu, do anglicka?

faasx
autor
5. nov 2024

@bielasovicka ???? Trapny komentár musí byt, že?

kiki68
5. nov 2024

Ved easy, bud bude torta vnutri plnena modrou alebo ruzovou plnkou, vrchny krem daj biely, pripadne Pol na pol a motivom dietatka ( topanocky, kocik)

lalilla
5. nov 2024

Hociktora cukrarka predsa

doriiis
5. nov 2024

Hociktorá cukrárka ti napecie.

faasx
autor
5. nov 2024

Čo keby ste dávali tipy aj na tie cukrarky? Už overené ? V Bratislave/ Petržalke. Píšem tam, že kde zohnam.

bielasovicka
5. nov 2024

@faasx áno trápny. Taky trápny ako tvoj nadpis a otázka...

bielasovicka
5. nov 2024

@faasx ináč gratulujem k bábätku. Len neznášam tie anglické slová v slovenských vetách

stanzi
5. nov 2024

@faasx Nie je to sice Petrzalka, ale skus napisat Cupcake Roses, mali sme od nej narodeninovu tortu a bola velmi chutna.
@bielasovicka Nevidim na jej otazke nic trapne 🤷‍♀️

simona20201309
5. nov 2024

@bielasovicka ja som čakala kedy ta móda príde aj k nám. Bola to otázka času.

zuza2252
5. nov 2024

@simona20201309 no bohovská móda...Hlavné je aby bolo bábo zdravé a nie tieto somariny...Priateľovi upiecť mafin a dať dnu plnku i hotovo keď to musí byť slávnostné oznámené

mariska1989
5. nov 2024

Myslím že stačí dať marketplace na FB torty a nájdeš raz dva cukrárky. Poprípade do cukrárne rovno zájsť a tam sa informovať

tenerifka
5. nov 2024

@bielasovicka Martina, si to ty?

faasx
autor
5. nov 2024

@bielasovicka neznášaš tie anglické slova v slovenských vetách tak sa nevyjadruj. Pretože keby napíšem odhalenie pohlavia bábätka ako sa to mimochodom všade píše - tak ma tu všetci zdrbu, že čo to ma znamenať “odhalenie pohlavia bábätka” 😃

faasx
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evcagabi
5. nov 2024

Ked uz niekoho dokaze nasrat anglicky nazov diskusie - mam dost 😅

bielasovicka
5. nov 2024
bielasovicka
5. nov 2024

@faasx ok. Je to len môj názor.

tenerifka
5. nov 2024

@bielasovicka jasne, bolo to myslene zo srandy prihliadajuc na jednu politicku, ktora sa s AJ nekamarati

bielasovicka
5. nov 2024

@evcagabi a prečo máš dosť? My Slováci tu robíme so seba hlupákov keď takto komunikujeme. Slovensko-anglicky. Alebo si niekto myslí, že v anglicku používajú Angličania do svojich viet slovenské slová? No určite...

bielasovicka
5. nov 2024

@tenerifka ja nemám nič proti ang. jazyku, aj ja som sa na škole učila Aj, aj moje deti, mne ide o inú vec. Viď. vyššie

faasx
autor
5. nov 2024

@bielasovicka viď vyššie som ti vysvetlila, že keby to pomenujem slovensky, tak tu bude prúd hejterov. A na to nemám náladu. Jedine čo chcem je nájsť dobrú cukráreň, a nie riešiť tu niekoho , kto je pohoršený, že názov je anglicky. Tu niečo napísať na tento MK .. ak sa niekomu nepáči, tak nech sa nevyjadruje , otázka znie jasne aj pre debilov. Nie v zlom.

evcagabi
5. nov 2024

@bielasovicka ty robis hlupaka zo seba tym, ze ako slovenka ani neovladas gramatiku svojho jazyka

bielasovicka
5. nov 2024

@evcagabi a ty sa tomu tešíš, však? Ináč, ja nemám prečo zo seba robiť hlupáka. Ale nevadí, teš sa.

bielasovicka
5. nov 2024

@faasx ved ja ta chápem, ale vidíš, sama hovoríš, že by si mala veľa hejterov. A presne o tomto hovorím. Ze človek je normálne donútený takto rozprávať, co podľa mňa není správne. Lebo čo povedia ľudia.... A prepáč, ie ze hovorím úplne od veci, ale musela som. Už sa neozve, neboj ☺️

bielasovicka
5. nov 2024

*neozvem

simona20201309
5. nov 2024

@zuza2252 ani manželovi.... co ako slavnostne oznámiť pohlavie? Toto je maximálna neucta k životu. Oslavovať pohlavie .....
Keby sa oslavovali trisomy testy tak ešte pochopím 🤣

faasx
autor
5. nov 2024

@simona20201309 a keby si sa starala o seba? 🤣