Neviete kde zohnam alebo kde ešte sú šteniatka ČSV? Najlepšie odber koniec júla začiatok augusta.🙂
Hlavne o nom coto precitajte tiez sa mi strasne pacil ale na takeho kamosa treba vela casu 🙂 lebo maju vlastnosti vlka a to nieje jednoduche vycvicit 🙂
*zoženiem
@baska1930 ked to ani nevies, csv urcite nie je pre teba.
Ja sa nepýtam či je vhodný alebo nie to vás nemusí zaujímať čo vy viete čo už mám naštudované a čo viem otom psovy
@baska1930 no keď si nevieš zohnať psa z chovného stanice, tak pre teba zjavne pes nie je vhodný... už len kvôli nízkej inteligencii...a naštudované na to nepomoze
Gramatika 0 bodov, spýtala si sa hlúpu otázku, keďže ak by si mala naštudovane a nešla iba po vzhľade, tak by si dala do google chovné stanice a kontaktovala nejakého chovateľa. Ale keďže si sa spýtala takú triviálnu vec na MK som si bohužiaľ istá, že to nie je pes vhodný pre teba vzhľadom na to, že to je náročný psík.
@baska1930
toto plemeno je tak narocne, ze urcite by som neriskovala stena bez PP, mame doma 6 mesacnu fenku, a teda mam dospele deti ale to bolo nic, oproti stenatu. mame velky dvor ,denne 2x hodinove prechadzky, 3x do tyzdna cvicak, vsetko okusane , som sama modrina lebo CSV sa inak tesit ani nevie iba ze kuse... no pokial viem vrhy sa planuju skor na jesen ,zimu
@baska1930 kontaktuj chovne stanice.