Kde zoženiem Rotarix v Bratislave?

bikarbona
6. okt 2020

Ahojte dievčatá,
zháňa niektorá z vás pre svoje bábätko Rotarix?
Zohnali ste ho niekde v Bratislave?
Ďakujem 🙂

misana84
6. okt 2020

@bikarbona nie som z BA ale myslim, že každa lekaren Vam ho vie objednat...

queen_mary
6. okt 2020

@misana84 my ked sme davali rotarix tak som sa pytala adi v 10 lekarnach v ruzinove a okrem jednej ho nevedel objexnat nikdo. Ja som zohnala v univerzitnej lekarni v budove polikliniky (idu tam schody dohora).ako jedina lekaren mi ho vedeli objednat, da sa aj telefonicky.

misana84
6. okt 2020

@queen_mary zaujimave...my sme v Michalovciach nemali problem, vlastne nam ho objednala lekarka z lekarne co je v tej istej budove...tak asi mali nejaku dohodu...tak isto sme dostali ak vakcinu prosti Meningokokovi

laurar1
6. okt 2020

Ja som akurat dnes malej davala. Doktorka poslala recept do lekarne a tam som si to vyzdvihla. Neviem kedy ho tam posielala, ci to tam mali alebo objednavali. BA Vrakuna

fishynqa
6. okt 2020

Pri ruzinovskej poliklinike co je ta velka lekaren otvorena 24/7,tam mali a este mali v Trnavke na Pavlovicovej 3.

bikarbona
autor
7. okt 2020

Mala som naivnú predstavu, že keď som dostala toľko reklamných letákov od gsk pri prvej návšteve doktorky, že mi to objedná ona🤣🤣🤣 Ďakujem za odpovede. ☺️

maris5
7. okt 2020

Ja som v malej lekarni vedla nasej pediatricky objednala. Ale skus objednat v nejake sieti lekarni. Ja som tak otrebovala kvapky do oci, zasla som do takej malej pri ihrisku a nezohnal ich, a ze bude obvolavat univerzitme lekarne. Tak som zasla do lekarne kde bezne chodim a oni mali na predajni. Skus obvolat lekarne.

majkamh
7. okt 2020

@bikarbona ano lekaren na mytnej min.tyzden som kupila.mali by mat aj na sancovej a tehelna vraj tiez, mi povedali v lekarni.

bikarbona
autor
8. okt 2020

@majkamh kúpila som to na tej mýtnej v dr. Max 🙂

majkamh
9. okt 2020

@bikarbona super, som rada 😉