Kde v Bratislave očkujú treťou dávkou bez prideleného termínu?

scorpionflower1
9. dec 2021

Ahojte, o chvilu budem mat 6 mesiacov od 2. davky, chcem skusit ist na 3. davku skôr ako mi pridelia oficialny termin. Neviete kde by ma mohli zaockovat v Bratislave bez prideleneho terminu? Som zaockovana Pfizerom, ale stojím aj o informáciu, ci je tu niekto, koho takto zaockovali Modernou v BA, ak ano, tak kde to bolo. Vďaka.

simsalabim
9. dec 2021

@scorpionflower1 po Pfizeri davaju iba Pfizer. Bez etrminu este minuly tyzden brali na futbalovom stadione, ale mali tam napisane, ze prednost maju ti s registraciou. Skus si pozriet na stranke, ci to nahodou uz nezmenili. A Modernou ockovali v poliklinike Mlynska dolina, ale ci este stale, neviem.

sarain
9. dec 2021

@scorpionflower1 Bez registracie ockuju Pfizerom na poliklinike v Mlynskej doline, ale pytaju sa pri registracii aj potom doktorka kolka davka a kedy bola posledna. Pri registracii som myslim ukazovala aj potvrdenie o druhej davke s datumom.

sisa_s
9. dec 2021

@scorpionflower1 po pfizeri modernu nedostanes a vacsina dr vyzaduje 6mes rozostup medzi 2. a 3.davkou...

pietra
9. dec 2021

@scorpionflower1 na stadione vraveli, ze najskor zaockuju po uplynuti 5,5 mesiaca od druhej davky. Boli ochotni zaockovat aj bez terminu.

nikusiak9
9. dec 2021

mate kazdy tyzden zverejnene na ministeestve zdravotnictca kde a kedy a ktore dni ockuju bez terminu

scorpionflower1
autor
10. dec 2021

@sisa_s ja nechcem po Pfizeri Modernu, pytam sa na Modernu kvôli muzovi, on uz tiez bude mat kazdu chvilu narok na 3. davku, tak chcem vediet kde nou ockuju bez oficialneho terminu.

scorpionflower1
autor
10. dec 2021

@nikusiak9 ano, ja viem, ze to zverejnuju, ale myslela som, ze sa to tykla len prvych resp. druhych davok.

scorpionflower1
autor
10. dec 2021

@pietra Ďakujem, to budem mat cochvila, takze sa tam pojdem opytat.

scorpionflower1
autor
10. dec 2021

@sarain Ok, vďaka, zavolám tam...

kikushaa
11. dec 2021

@sisa_s preco sa po pfizeri neda modernou? Nemate info?

sisa_s
11. dec 2021

@kikushaa momentalne instrukcie od mzsr su, ze moderna sa preockovava iba modernou, astra zeneca/sputnik/sinopharm/indicka vakcina/pfizer sa preockovava pfizerom..to, ze vo svete su rozne studie a kombinuju to aj inak neznamena, ze sa ockuje hala bala, su na to metodicke pokyny, mozno sa budu aj menit, momentalne je to takto 🙂

scorpionflower1
autor
13. dec 2021

@kikushaa ono by to malo zmysel skôr opacne, lebo Moderny je menej ako Pfizeru. Jeden doktor uz vravel v rozhovore na SME, ze by im velmi pomohlo, keby daju povolenie preockovavat Modernu Pfizerom.