Poradite mi konkretnu dentalnu hygienu v Bratislave, kde mi na ziadost podaju umrtvenie pred vykonom? Dakujem
@zmrzlinka2021 fakt? Minule som tu citala nieco take asi pred mesiacom. Uz som sa tesila 😅
@basulaak ides na DH po prvy krat? Ci mas krcky take citlive? Prave som sa vratil z DH (nechodim ani raz rocne, takze riadny kamenolom), ale ked niekde narazila s ultrazvukom na citlivejsie miesto (hned do na mojej grimase spoznala a pritom to nebolo nic hrozne), obisla ho a toto miesto vydriapala tym hacikom (to neboli). Mozno sa s DH o tom vopred porozpravaj a ona zvoli vhodnu "techniku".
pri dentalnej hygiene aj nieco boli?
@basulaak nemyslim si, ze dentalny hygienik podava nejake druhy anestetik. Moj urcite nie. Vsetko vysvetli, co sa bude robit, co bude nasledovat, preco sa to robi a podobne. Ano, je to neprijemne, ale da sa to vydrzat.
Predtym som chodila na toto k zubarovi, ktory mi to smirgloval tak, ze mi tiekla krv asi ze vsade, sestricka mi sedela na nohach, aby som sa nepohla a za toto si pytal 40 EUR. Dakujem, neprosim si.
Dakujem uz som nasla 🙂
@basulaak v dental centrum nivy robia bezbolestnu dentalnu, ultrazvukom.
@koniarova nakoniec som tychto nasla, spominaju to, ze vedia umrtvit ak je citlive https://www.stomatorodinka.sk/kontakt/ skusim sa tam po novom roku objednat 🙂
@barborachors ultrazvuk vie boliet na citlivom krcku, mam taky 1 zub, dentalna je oboznamena a ten zub cisti manualne.
@basulaak Lokalne znecitlivenie (ako tam pisu), nie je umrtvenie. Len ti dasna potrie niecim, co trochu znecitlivy (akoby si klincek pohryzla). A ak je citlivy krcok zuba, tam pomoze len rucne docistenie hacikom.
Ahoj moja zubárka to robí - dentinika ak by si hľadala ešte 🙂
@basulaak Toto aj realne existuje? Lebo podla mna nikde.