Kde si viem odložiť tašku v Bratislave?

10. jan 2024

Dobrý deň, cez víkend prídem ráno do Bratislavy a mám so sebou tašku s vecami. V Bratislave budem celý deň a nejdem to so sebou ťahať, večer by som si po to prišla a ak by sa dalo, aj na ďalší den ( celý den aj noc som v ba až na ďalší deň odchadzam ale ideálne by bolo keby tam to viem nechať 24h) ráno idem na vlak a vzala by som si ju.
Viem, že niekde býva taká skrinka so zámkom funguje to aj v Bratislave na hlavnej stanici? Ak to niekto poznáte ako to funguje koľko sa platí? Viem aj že kedysi bolo v Eurovea ono sa to delí na dve časti to obchodné centrum a medzi nimi je prechod a tam sú skrinky, tiež som si tam kedysi zvykla dávať bundu a kabelku keď som bola nakupovať ale to tam ostalo tak 2h. Funguje to ešte? Koľko to tam mozem nechať ?
Pripadne sú nejaké také skrinky na uzamykanie alebo nejaké búdky alebo trezor😅 alebo neviem, niečo kde si viem odložiť veci a prísť po ne večer/druhy den ráno?
Bola by som vďačná ak niekto niečo pozná 🙏🏼 cestujem do ba z iného mesta, mám so sebou veci kabelku ale tie veci nemôžem mať celý deň v meste. Až potom idem domov po Bratislave, nie som odtiaľto.
Vďaka !

dm1
10. jan 2024

Ja som si odložila v ikei do skrinky ale to bolo už 3 roky dozadu neviem či sú stále tam kúsok od vchodu koristi veckam

dm1
10. jan 2024

Teraz čítam že to až do druhého dňa to tuším tam nejde ja som si to tam dávala doobeda a večer vyzdvihla

sasalu1
10. jan 2024

https://www.zssk.sk/sluzby/sluzby-na-stanici/us...
Ale nie je to skrinka, je to miestnost s regalmi a je za to zodpovedny zamestananec. Ja som to par krat vyuzila.

fidea
10. jan 2024

Zdá sa mi, že na hlavnej stanici, na prvom nástupišti, sú aj také ako trezorove skrinky.. tiez na autobusovej stanici v OC Nivy by mala byť úschovňa na -1 poschodí

katkaseiner
11. jan 2024

na stanici na tom prvom nastupisti su urcite, to si pamatam aj ja a hned aj vo vnutri je nejaka uschovna

marcellka32
11. jan 2024

Na nivach sú určite treba ísť na 3. Poschodie až hore kde je park

rusalinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka9
11. jan 2024

Myslim,ze su uschovne batoziny na hlavnej stanici aj na nivach..skus zavolat priamo na stanicu alebo na Nivy do obchodaku..ti povedia presne

valiant
11. jan 2024

Ako uz dievcata pisali vyssie, normalne su na vlakovej stanici skrinky a aj uschovna/clovek, ktoremu sa to da dat. Podmienky si zistis ked tam prides.

vanilkovazmrzka
11. jan 2024

Pozrela by som aj autobusovu stanicu, ci nieco take nema

januska12323
11. jan 2024

Na nivach na autobusovej stanici sú skrinky ale neviem ako dlho tam môžeš nechať.