Kde si mám dať urobiť strojček Invisalign v Bratislave?

katkaandtapka
20. jún 2021

Dobry den. Prosim Vas o radu resp.pomoc. Rozhodla som sa pre zubny strojcek invisalign. V Bratislave je dost klinik co robia tento typ zubneho strojceka. Ale problem je v tom ze vsade je potrebne zaplatit vstupnu prehliadku aj 20eur. A ja naozaj neviem koho si vybrat. Ako mozem ist k 4-5tim zubarom. Ale vsade zaplatit. Ale koho si mam nakoniec vybrat? Ktory ortodont ma najlepsie vysledky? Viete mi prosim pomoct s vyberom a pripadne ake ste mali skusenosti s liecbou? Dakujem pekne 😉

terkaaa248
20. jún 2021

@katkaandtapka Ahoj. Ja od oktobra minuleho roka podstupujem liecbu invisalignom. Chodim k dr. Goga do Dentcare a poviem ti ze nelutujem penazi. Doktor aj doktorka su mily, vsetko vysvetlia, poukazuju, kolko krat sa aj nasmejeme. Povodne som mala s liecbou koncit v maji tohto roka, ale panovi doktorovi sa nieco nezdalo, tak este v ten den mi spravili novy scan a o tyzden som uz chodila s dalsimi dlahami. Platby maju rozdelene. Prva splatka bola u mna 2000€, potom 2x 500€ a nakoniec 450€. Ale je pravda ze ja som mala zuby co sa krivosti tyka v extremne zlom stave. Myslim, ze on je aj jeden z tych lacnejsich tu v ba co sa invisalignu tyka☺️

sissy27
21. jún 2021

@katkaandtapka ja odporúčam MUDr. Chovančíkovú v 3SDent. Len teda nič v zlom, ale ak ti je veľa dať 20€ u dajme tomu 3 lekárov za konzultáciu, tak neviem či invisalgin za pár tisíc je úplne vhodné riešenie pre teba. A ešte by som podotkla, že nemusíš byť vôbec vhodná na liečbu invisalginom, to naozaj zhodnotí až lekár pri osobnej konzultácii.

katkaandtapka
autor
21. jún 2021

@sissy27 ahoj. Ja viem ze ma to bude stat okolo 4000eur. Ale ked uz som sa rozhodla tak zase nechcem mesiac chodit len po konzultaciach a az potom zacat liecbu. Ale dakujem za odporucanie. Ty si spokojna s Mudr.Chovancikovou?

katkaandtapka
autor
21. jún 2021

@terkaaa248 ahoj. Dakujeeeem za odporucanie. A mas dlahy aj na vrchne aj na spodne zuby? Co sa tyka ceny tak ta to vyslo celkom fajn 😉 zubky sa ti narovnavaju 7 mesiacov?

sissy27
21. jún 2021

@katkaandtapka ano, spokojná som s Chovančíkovou. Zas z môjho pohľadu práve preto, že ideš do toho investovať niekoľko tisíc, tak by som obetovala pár desiatok € a trochu času na to, aby som si vybrala toho naj dr nie len podľa odporúčaní cudzích ľudí, ale aj podľa osobného pocitu zo stretnutia. Mesiac určite nebudeš chodiť po konzultáciach, veď dajme tomu 3 ambulancie, to máš 3x pol hodina, dá sa zmáknuť v priebehu týždňa.

natalala
21. jún 2021

@katkaandtapka za mna klinika Dr. Martin, vstupnu prehliadku maju teraz zdarma. Nie je to tam lacne, ale za mna co som mala od malicka paniku u zubara je to tam ako zazrak 🙈 chodime tam uz cela rodina :D videla som tam aj dnes, ze maju na ten strojcek nejaku zlavu.

terkaaa248
21. jún 2021

@katkaandtapka ahoj, dlahy mam aj horne aj dolne a zuby som mala rovne uz cca v aprili, cize za pol roka od zaciatku liecby😊doktor videl nejake menej ako milimetrove odchylky a este mam medzeru po vytrhnuti zubu, tak aby som si nemusela davat implantat tak mi radsej “poposuva” zuby takto este dalsimi dlahami

ebbi
22. okt 2022

@terkaaa248 Ku komu si chodila? To je super, ze Ti to poposuval, aby si nemusela mat implantat. Ja takto chodim ku Gogovi a este mi zvacsil medzeru, pritom som ju tam predtym nemala a ze s tym sa neda nic robit...vzadu natlacene zuby, vpredu tiez a namiesto patky mi vytvoril medzeru a tvari sa, ze to tak musim mat. Pozor, Goga z Dentcare nikdy viac! Prisla som s bolestami, lebo on spravil chybu, ktoru nechce priznat a pytali odo mna medzi dverami peniaze na dalsiu splatku. Bez hanby😢

terkaaa248
25. okt 2022

@ebbi neuveris, ale ku Gogovi som chodila aj ja😀😀a bola som velmi spokojna

ebbi
26. okt 2022

@terkaaa248 Verim Ti a prajem Ti to. Pravdepodobne si nemala ziadny komplikovanejsi problem. Vsimla som si, ze vsetko robi z hlavy, vobec si nezapisuje postupy a to je dost zle a divne. Potom si nic nepamata a trpi pacient. Ja lutujem, ze som tam isla😓 tiez sa mi zdal na zaciatku super.