Kde sa zoznámiť v Bratislave?

26. apr 2022

Ahojte kde chodia mladí ľudia v Ba keď sa chcú zoznámiť a nájsť si priateľov? Kamošky a kamošov. Som tu sama a chce to partacku.

dadis
26. apr 2022

Neviem, ci uz chodis do prace. Ale vela ludi som spoznala v praci a dohadovali sme si akcie mimo prace: cyklovylety, turistiku, opekacky, pivko, motokary, bowling, divadlo, hokej, futbal.. Len treba byt viac aktivny. Poslat mail na oddelenie, ze kedy, kde, co...a nikdy sa nestalo, ze by nikto neprisiel. Dalej ja osobne mam vela kamaratstiev zo skupinovych cviceni vo fitku.

blaazi
26. apr 2022

Dobrovoľníctvo.. napr. Kaviareň QUO Vadis, komunita sv.Egidia, ale aj iné organizácie.

diamond007
26. apr 2022

Choď do Randalu, hneď budeš so všetkými kamoška 🙂

melanta
27. apr 2022

Ja teda nie som mladá asi tak ako to ty myslíš. Ale bežne sa s niekým dám do reči vo fitku. Chodím do fitka kde je aj bazén a sauny, takže sa tam niekedy zdržím aj 2 hodiny. A bežne sa dám s niekým do reči. A občas si idem sadnúť do Starbucksu, vytiahnem notebook, pracujem a už sa mi aj tak stalo, že som sa s niekým dala do reči. Tesne pred koronou som sa tam dala do reči s chlapíkom, presunuli sme sa odtiaľ na obed, pretože sme našli veľmi dobrú pracovnú tému. Do klubov som sa zoznamovať nechodila ani keď som mala 20. A potom ma napádajú aktivity ako jazykový kurz, tanečná a podobne.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
27. apr 2022

@diamond007 ja ani náhodou nepíšem o rande, ja hovorím o kamarátstvach. Takže za mňa lepšie kamarátstva z fitka ako z pajzlu typu Randal. Záleží, akú má autorka otázky úroveň. Ja keď idem na drink, idem do Skybaru a podobných podnikov.

dadis
27. apr 2022

@diamond007 ja by som sama do baru/krcmi/podniku nesla ani za svet 🙈..to uz je ake zufalstvo

autor
27. apr 2022

Ahojte ďakujem za rady, Hopkirk by som vylúčila tam som bola. Myslím že vyskúšam skupinové cvičenie.

kvetinka75
27. apr 2022

ja mám nejaké kámošky zo škôl, z kurzov, cvičení, susedných bytov, z práce. Vždy ma nejaká zoznámila ešte s jej dalšími kámošmi a za roky sa toho nazbieralo

autor
27. apr 2022

@kvetinka75 asi to chce čas, ja si pozerám kurz tanca v Petržalke ak by sa niekto chcel pridať budem rada 🙂

kvetinka75
27. apr 2022

skús aj nejaké cvičenie ak ťa to baví, príp. jazykovú kurz.Na FB sú skupiny kde hľadajú parťákov na výlety, dovolenky, turistiku. Ak ťa takéto veci bavia.

kornelies
8. máj 2022

@dadis Co je zle si ist sadnut na jednu kavicku pocas dna? Ja tak normalne chodim, aj sama a mozem povedat, ze vzdy stretnem kamosov z detstva, pokecam, dohodneme stretko. Ja mam vybookovane vikendy na mesiac dopredu. Vdaka mojej spolocenskej povahe ma volaju klienti o 20 rokov mladsi na kavu, obed, ked maju sluzobnu cestu v blizkosti mojho bydliska. No a potom nastavaju reci, ze som na zajackov. 😆

dadis
8. máj 2022

@kornelies Ved nic na tom nie je. Ja hovorim o nocnych podnikoch..a o sebe 🤷‍♀️..

lenka917
14. máj 2022

Ahoj.. ja som tu tiez tak opustena v Ba.. stale ale skusam hladam.. a tebe sa podarilo?

babkaland
31. mar 2024

Na dražďáku

rudko62
28. sep 2024

A kde sa zoznámiť v Košiciach ???