Kde sa objednať na hematologické vyšetrenie v Bratislave?

nika_val
15. jún 2022

Ahojte, neviete mi poradiť kde v BA je najlepšie sa objednať na hematologické vyšetrenie?
Ja som z TT tam ma zamietli, v NR nerobia take ake ja potrebujem a povedali nech skúsim BA ale v BA je toho vela a netuším kde sa objednať..🤷‍♀️
Nemáte nejake skusenosti kde sú dobrí lekari, prístup a pod?

e1i
15. jún 2022

@nika_val co potrebuješ

nika_val
autor
15. jún 2022

@e1i na vymennom listku mam len napisane že hematologicke vyšetrenie a dôvod je kvoli potratom

maggie3310
15. jún 2022

ahoj ja som bola na Kramaroch u dr. Drakulovej je skvela odborne aj ludsky, odporucam vsetkymi desiatimi.

e1i
15. jún 2022

@nika_val tak asi budes potrebovat aj syndróm lepivych dosticiek vysetrit a to robia jedine na sustekovej v ba. www.unilabs.sk najdes kontakt, objednava sa mailom

engel76
15. jún 2022

@nika_val kramare MUDr.Drakulova

baskac
15. jún 2022

@nika_val tiež odporúčam MUDr. Drakulovú, Kramáre.

nika_val
autor
15. jún 2022

Ďakujem skúšala som volať dr drakulovej tak keď tak skusim tam ona by ma zobrala 🙂

@e1i spýtam sa tak blbo asi ale je to nutné aj toto vyšetrenie? Si si istá že to nerobia aj inde?
Ja sa v tom absolutne nevyznám a neviem ani čo su to za vyšetrenia ani čo z tychto vyšetrení sa má zistiť..

e1i
15. jún 2022

@nika_val inde nie aj mna "obycajna" hemato poslala tam kvoli tomu syndrómu. Po nasadeni liecby cakame uz druhé babo. Oni prevadzkuju centrum hemostazy a trombózy, dr. Drakulova toto vyšetrenie nerobi. Ja len ze aby si nemusela chodit na 2x

e1i
15. jún 2022

@nika_val co sa vyšetrení tyka su to trombofilne mutacie ale teda aj ten syndróm lepivych dosticiek je dôležité v tomro

nika_val
autor
15. jún 2022

@e1i a to oni spravia automaticky alebo si o to musim zažiadať ku klasickemu hemato vyšetteniu? Či nevieš?
Asi si skusim teda zavolat aj tam 🙂 ďakujem za rady

luna18
15. jún 2022

@nika_val tiez odporucam dr. Drakulovu na Kramaroch, ambulanciu ma potom v poliklinike na prvom poschodi 🙂

kikushaa
15. jún 2022

@nika_val tiez som za drakulovu, skoro vsetci gyn. ked zena prekona niekolko potratov posiela prave ku nej, je tam fullka ale fakt je super 🙏

nika_val
autor
15. jún 2022

@kikushaa rozhodnute idem k drakulovej ... je ochotna ma zobrat 8.8 to je super termin takze nie je o com 😀
Dakujem za vsetky rady

gabrielamodrykonik
1. feb 2023

@e1i prosim ta, co si mala na vysledkovom liste z krvi, ake parametre vysetrovali na syndrom lepivych dosticiek? A kolko ta stalo vysetrenie ako samoplatca a ako dlho si cakala na vysledky?

e1i
1. feb 2023

@gabrielamodrykonik ja som nebola ako samoplatca

lucia7933
1. feb 2023

@gabrielamodrykonik ja som bola ako samoplatca na tych lepivych ...lebo hematologicka mi to nechcela spravit...tak som sla do Unilabs...vysledky boli do tyzdna

lucia7933
1. feb 2023

@gabrielamodrykonik a stalo to okolo 100eur uz si nepamatam presne

gabrielamodrykonik
2. feb 2023

@lucia7933 ahoj, a cez unilabs to funguje ako? Zavolala si na infolinku, a potom si sa objednala do hematologickej ambulancie v nejakakom meste, s ktorym unilabs spolupracuje a tam ti zobrali krv a aj s tebou konzultovali stav, eventualne navrhli liecbu? Kolko si cakala na termin do ambulancie ako samoplatca? Potrebovala si ako samoplatca vymenny listok? Prosim ta napis mi, aky bol postup. Dakujem.

lucia7933
2. feb 2023

@gabrielamodrykonik ahoj, nie ako samoplatca nepotrebujes VL, objednala som sa cez email, pisala som do ambulancie tam kam som chcela ist (ja som bola na Sustekovej v BA) uz si nepamatam na termin bolo to do 2-3 tyzdnov, prisla som najprv na krv a potom o tyzden s doktorou skonzultovala vysledok..ale kedze mne to vyslo negativne so mnou nemala moc co konzultovat, ani s liecbou ani nic 🙂 cize to bola chvilka a vybavene 🙂

janie7
14. júl 2023

@e1i Ahoj, úvodom srdečná gratulácia k druhému bábu🥳 Prosím ťa na tú Šustekovu sa dá objednať aj telefonicky? Lebo mi to tam neberú, či preferuješ radšej email?

e1i
14. júl 2023

@janie7 emailom. Ked som volalatiez nezdvihali.nakoniec som poslala sms a odpisali mi ze mam napisat mail. Odvtedy sa vzdy aj na kontroly objednavam mailom a obratom vzdy odpisu

janie7
14. júl 2023

@e1i veeeľka vďaka 🤗 a ten email je prosím ťa centrum.ba@unilabs.com ? A vieš mi povedať aj čakacie doby na vyšetrenie? Lebo keď som sa objednávala k Dr. Drakulovej, že až na november🫣

e1i
14. júl 2023

@janie7 ano ale na konci .sk nie.com
Prvy raz som mala termin asi o 5-6t krv a o dva vysledky. Teraz kontroly uz necakam tak dlho.

Dr. Drakulova ale nerobi vysetrenie na syndrom lepivych dosticiek. A je fajn mat na vymennom listku nielen hemato vysetrenie ale aj tento syndrom spomenuty,aby nefrflali

janie7
14. júl 2023

@e1i Ďakujem krásne, mne Dr. v ČR povedal že kompletne hematologické vyšetrenie treba, tak predpokladám, že aj toto ale poviem môjmu gynekológovi nech mi dopíše na výmenný lístok aj odber na syndróm lepivých doštičiek.
A s doktorkou si nemala vôbec konzultáciu na začiatku? Prípadne môžem ti napísať IP? Ale iba ak nebudem rušiť😉

e1i
15. júl 2023

@janie7 mozes kludne napisat. Najprv odbery a potom ked boli vysledky tak pokec s dr