Ahojte, neviete mi poradiť kde v BA je najlepšie sa objednať na hematologické vyšetrenie?
Ja som z TT tam ma zamietli, v NR nerobia take ake ja potrebujem a povedali nech skúsim BA ale v BA je toho vela a netuším kde sa objednať..🤷♀️
Nemáte nejake skusenosti kde sú dobrí lekari, prístup a pod?
ahoj ja som bola na Kramaroch u dr. Drakulovej je skvela odborne aj ludsky, odporucam vsetkymi desiatimi.
@nika_val tak asi budes potrebovat aj syndróm lepivych dosticiek vysetrit a to robia jedine na sustekovej v ba. www.unilabs.sk najdes kontakt, objednava sa mailom
Ďakujem skúšala som volať dr drakulovej tak keď tak skusim tam ona by ma zobrala 🙂
@e1i spýtam sa tak blbo asi ale je to nutné aj toto vyšetrenie? Si si istá že to nerobia aj inde?
Ja sa v tom absolutne nevyznám a neviem ani čo su to za vyšetrenia ani čo z tychto vyšetrení sa má zistiť..
@e1i prosim ta, co si mala na vysledkovom liste z krvi, ake parametre vysetrovali na syndrom lepivych dosticiek? A kolko ta stalo vysetrenie ako samoplatca a ako dlho si cakala na vysledky?
@gabrielamodrykonik ja som nebola ako samoplatca
@gabrielamodrykonik ja som bola ako samoplatca na tych lepivych ...lebo hematologicka mi to nechcela spravit...tak som sla do Unilabs...vysledky boli do tyzdna
@gabrielamodrykonik a stalo to okolo 100eur uz si nepamatam presne
@lucia7933 ahoj, a cez unilabs to funguje ako? Zavolala si na infolinku, a potom si sa objednala do hematologickej ambulancie v nejakakom meste, s ktorym unilabs spolupracuje a tam ti zobrali krv a aj s tebou konzultovali stav, eventualne navrhli liecbu? Kolko si cakala na termin do ambulancie ako samoplatca? Potrebovala si ako samoplatca vymenny listok? Prosim ta napis mi, aky bol postup. Dakujem.
@gabrielamodrykonik ahoj, nie ako samoplatca nepotrebujes VL, objednala som sa cez email, pisala som do ambulancie tam kam som chcela ist (ja som bola na Sustekovej v BA) uz si nepamatam na termin bolo to do 2-3 tyzdnov, prisla som najprv na krv a potom o tyzden s doktorou skonzultovala vysledok..ale kedze mne to vyslo negativne so mnou nemala moc co konzultovat, ani s liecbou ani nic 🙂 cize to bola chvilka a vybavene 🙂
@e1i veeeľka vďaka 🤗 a ten email je prosím ťa centrum.ba@unilabs.com ? A vieš mi povedať aj čakacie doby na vyšetrenie? Lebo keď som sa objednávala k Dr. Drakulovej, že až na november🫣
@e1i Ďakujem krásne, mne Dr. v ČR povedal že kompletne hematologické vyšetrenie treba, tak predpokladám, že aj toto ale poviem môjmu gynekológovi nech mi dopíše na výmenný lístok aj odber na syndróm lepivých doštičiek.
A s doktorkou si nemala vôbec konzultáciu na začiatku? Prípadne môžem ti napísať IP? Ale iba ak nebudem rušiť😉
@nika_val co potrebuješ