Kde sa dá najesť v okolí ZOO?

28. jan 2024

Zdravim,
Vie mi niekto poradit kde sa najesť v okoli BA Zoo? Reštaurácia v okoli kde sa najedia aj deti? Mám obavy že v zoo nič nebude (podľagoogle) a neviete či je možné sa po najedeni do zoo ešte vrátiť?

pribinak
28. jan 2024

Blízko ZOO je obchodné centurm cubicon, hladom neumriete

lindous
28. jan 2024

Celkom blízko (3 minútky autom, ale aj pešo prejdete) je Tenis reštaurácia, ktorá je veľmi fajn a majú širokú ponuku, také tradičnejšie jedlá, kde si asi každý vyberie alebo pri spomínanom Cubicone Estévečka so super burgrami, pre deti možno kuracie nugetky 😊

sissy27
28. jan 2024

V zoo boli vzdy nejake bufety a pokial opustis areal zoo, tak dnu sa na tu istu vstupenku uz nedostanes. V pesej dostupnosti je cubicon - tam netusim ake su stravovacie moznosti, alebo restauracia estevecka. A urcite este nieco, co takto z hlavy neviem.

queen_mary
28. jan 2024

Cubicon, tam je aj detsky kut velky hore, idyla, estevecka, tenis, white dragon, ...

kris_tin257
28. jan 2024

V ZOO je to veru bieda, keď sme tam boli raz cez leto myslím že rok 2021 bol otvorený iba predný bufet kde muž čakal 45 minút v rade úplne des, minulý rok bolo toho otvorené viac ale pre istotu som už mala kopec jedlá z domu a tie bufety sme nevyužili. Ak raz opustite areál späť už nemôžete

autor
29. jan 2024

Ďakujem za rady, dnes sme boli v zoo a nebol otvorený jeden jedin stánok s občerstvením. Naozaj bieda😢 deti samozrejme okolo obeda už hladne tak sme museli odísť, pani som poprosila že ideme len tu kúsok sa najesť či by nás ešte pustila nazad Ale bohužiaľ nechcela aj napriek tomu že v zoo nebolo možné sa najesť..

zuzu1304
29. jan 2024

Typicky slovenské služby.....