Kde mi ošetria mŕtvy zub v Bratislave?

luckama
28. sep 2021

Ahojte,prosim vie mi niekto poradit kliniku v BA kde by mi osetrili mŕtvy zub? Teda dnes som sa na dentálnej hygiene dozvedela,ze mam pravdepodobne mŕtvu jednotku a nechcem si to niekde dat neodborne ošetriť,radsej si za to aj priplatim len nech je to dobre spravene,citala som tiez,ze je dôležité to dobre vyčistiť a to najlepsie pod mikroskopom preto hľadám kliniku,ktora ho ma. Som z toho nešťastná lebo o zuby sa starám maximálne az mozno prehnane a tato info ma totálne šokovala ..este mam aj male babo a nemam vela casu toto riesit..preto budem vďačná za akúkoľvek referenciu na dobru kliniku 🙏

pribinak
28. sep 2021

Doktor Martin Antolská

gemerka17
28. sep 2021

Dôležité je aby to robil aj zubár endodonista (Zubák ktorý sa špecializuje na prácu s mikroskopom). Čiže od mladého lekára by som si to robiť nedala. Odporúčam dently - alexejenko. V BA je jedným z top.

zuzka102
28. sep 2021

Dentalplus - R. Miklatek 👍

zuzanka.zuzu
29. sep 2021

dently (ak peniaze nie sú problém)

gemerka17
29. sep 2021

@zuzka102 pochybujem, že on ma mikroskop. Miklatek ma ceny ako klinika a vybavenie zo socializmu.

zuzka102
29. sep 2021

@gemerka17 ale prosím ta, bola si tam?? Mne robil ešte pred pár rokmi mŕtvy zub, čo mi iná zubárka pokaslala, a teda veľmi dobre.

kitta
29. sep 2021

presne to iste riesim. Ak mate este nejake tipy, kludne aj mimo BA, lebo tu tie ceny su mastnejsie 😭

luckama
autor
29. sep 2021

@gemerka17 dakujem pekne a orientacne to cenovo ako vychadza za jeden zub?

luckama
autor
29. sep 2021

@pribinak dakujem a mate s nim aj skusenosti? Aka je u nich orientačná cena prosim za jeden zub ?

pribinak
29. sep 2021

@luckama chodím tam pravidelne, som spokojná. Vieš ťažko povedať koľko to bude stat, oni si ten zub pozru pod mikroskopom a potom ti povedia čo s tým budú rovbit a koľko to bude stat
Ja platím za zub cca 150 EUR
Ale fakt kvalitne ošetrenie

gemerka17
29. sep 2021

@zuzka102 menuj vybavenie co ma v ambulancii. Ma mikroskop ? Ani okolo neho nešiel. Nemal ani RTG (co je fakt už trapne) neviem ci už ma. Autorka hladala niekoho s mikroskopom.

@luckama ťažko povedať. Praca s mikroskopom je drahá záležitost. Jednotka (1 kanalik) bude lacnejšia ako stoličky (3-4 kanáliky). Všeobecne aj si dáš urobiť bez mikroskopu (neodporúčam to, vyhodené peniaze) tak to bude o polovicu lacnejšie ako s mikroskopom. Zubári co s nim pracujú si to dajú zaplatiť lebo mikroskop je drahé vybavenie a zďaleka to nie je súčasť bežných ordinácii. Maju to teda zväčša kliniky. Cenovo v BA budeš na tom plus mínus rovnako. Preto ja radím si už potom vybrať na to aj zubára (toto už nie je najjednoduchšie zákrok). V BA sú známy alexejenko, Lehotský, podolsky.

nikca_123
29. sep 2021

@luckama ja som to riesila v lete, ja som nechala u Mudr. Adam Azim - City Dental Clinic okolo 800 € za 1.mrtvy zub, ktory mi osetroval. Cena je za asi 5 navstev, ale ja som bola "vraj" komplikovanejsi pripad.

luckama
autor
29. sep 2021

@gemerka17 Dakujem velmi pekne! Celkom sa mi pozdáva ten Podolsky ale pozriem si teda aj tych druhych este co si napisala. Toto je prvy krat co taketo riešim a mas pravdu co som sa zatial Dočítala aj na nete aj podla skusenosti ludi treba ten mikroskop,radsej dam teraz trochu viac penazi a budem mat dobre spravený zub a pokoj ako to potom riesit znovu ked mi to dobre nevyčistia a nedajbože pridem aj o zub uplne,niektorého z odporúčaných si urcite vyberiem, predsa to nie je ľahký zakrok.
Dakujem este raz🙏🙂

laura_222
29. sep 2021

@luckama suhlasim s
@gemerka17
Alexejenko je top ako vsetci v dently ale ked endodonciu tak jednoznacne k nemu

dominikalitviakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz