Kde kupujete detské topánky?

luthien118
29. jan 2024

Ahojte, poradite mi prosim, v ktorych obchodoch v BA sa daju kupit detske topanky bez toho aby ma to financne zruinovalo? Poznam kvalitne znackove obchody ako napr. Jezko Bezko, Barefootovo atd., ale nechce sa mi vyhodit kazdy stvrtrok 70 eur na topanky pre dieta. Dakujem!

zuzuliennka1
29. jan 2024

@luthien118 no tie topanky stoja zhruba vsade rovnako, tych vyrobcov detskych kvalitnych topanok zas velmi vela nie je. Este v Novom Meste na Kramaroch je detska obuv Beni https://www.beni.sk/

simona20201309
29. jan 2024

@luthien118 neľutuj peniaze ktoré investujes do detských topánok. Noha sa vyvíja. Ak ti je veľa 70, tak chod do DDstep. Tie majú rozumne ceny. Pripadne cez bazar vieš kúpiť lacnejšie a niektoré aj úplne nové. Ja sama som predávala 2x obuté topánky ktoré dcéra nechcela nosiť, viackrát.

miruska_m1
29. jan 2024

@luthien118 ja chodim do bery very. Je to v petrzke a v podunajskych biskupiciach. Cely maju o par eur vyssie ako na nete. Maju rozne znacky.

zuzike123
30. jan 2024

Zavisi pre ake velke dieta, napr v Deichmane mavali Primigi, vychytala som raz akciu na posledne kusy, tiez som nakupovala v Bata outlet, ale uz su na Zlatych a to mame daleko. Synovia vychodili aj klasicke neznackove topanky a nijako sa to na nich nepodpisalo, pokial nema dieta handicap, netreba to tak prezivat.

nikollettt
2. feb 2024

My chodime do botky do robotky v trnave a sme spokojni .mame to ako vylet

milanemila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanchen
15. máj 2024

@luthien118 odporuci niekto obuv v Ruzinove, kde sa predavacky vyznaju v detskej nozke? Chodili sme do Beni, tam su super, len to mame dost od ruky, navyse to parkovanie mimo a po schodoch s detmi...

pralinka86
15. máj 2024

Základ je najst take, čo sadnu. Ist trebars aj do jezkobezko alebo ineho, kde si skusis a potom doma vieš vyhladat na nete... odsledovať akcie, často aj ceske shopy maju lepsie ceny, pripadne vypredaje. A aj na bazare sa daju najst nove bez visacky, ked mamy kupia dopredu v akcii a netrafia sa s velkostou. Hlavne asi na tom zahranicnom bazare ktory da tu nemoze spominat. Len to chce cas a chut sledovať
Co pri menej trpezlivych detoch je asi aj vyhoda