Ahojte, neviete kde sa da este kupit Panadol pre deti jahoda sirup? Ziadna internetova lekaren ho nema a taktiez v meste ho nikde nemaju.
@petamich Dakujem za radu, mame rodinu na strednom slovensku, tak poprosime, no horucku potvoru mame v Bratislave....
A čo je nejaký výpadok s panadolom? Ešte majú aj detský nurofen, len slabo zaberá, lebo na krabičke pokašľali dávkovanie - som sa minule dozvedela od lekárky.....
Ja zas dlho neviem zohnat paralen SUS 🤦♀️
@matovicova Nam praveze lekarka povedala, aby sme prestriedali pri vysokej horucke panadol a nurofen. No a nieto co prestriedat, nikde ten Panadol sirup nemaju- aspon ja som ho nikde nenasla v ramci BA.
V Rajke nepoznáš nikoho? V Maďarsku nemajú výpadok. Pozerala som maď. online lekárne, tam to majú. Cena za 100ml je okolo 8€.
@mimike91 vdaka za tip, nie tam nepoznam nikoho, ale mozno zbehneme. Ja som pozerala ceske lekarne a tam to tiez nemaju....
V panadole je rovnaka ucinna latka ako v paralene. Tiez je pre deti ochuteny. Ten tiez nemaju?
@mimike91 vdaka
Fuha tak chýba omnoho viac liekov...
Akurat to hladam.. ani paralen ani nurofen.. a ked som dnes bola v lekarni tak regale kde maju lieky na teplotu takmer prazdne..
@denuska999 zial ani ten nemaju, uz to tu tiez pisala simonecka008 •Dnes o 20:56 Ja zas dlho neviem zohnat paralen SUS 🤦♀️
Je toho oveľa viac s čím je problém. Ja som zohnala sirup Brufen, podávat sa môže takmer od narodenia, dávkovanie a účinky ako Nurofen, účinnu látku majú rovnakú. Skús pohľadať ten, nie je taký známy a teda ešte možno niekde bude.
Kukni profil @bienennest dávala nedávno príspevok o tomto že sa dá objednať z Rakúska a dovážajú aj na sk
Ahoj, ja som vcera kupila v lekarni na amku..panadolov mali dost, nurofen nemali, ale dali mi brufen, ze je to to iste..tak tam hadam este zozenies.
@luc308 vdaka, das mi prosim presnejsiu adresu , bola to Benu lekaren? https://tatra24.sk/places/17275397-vasa-lekaren...
Nie nie, tusim je to SOS lekaren, je to na americkom namesti, priamo v avione lekaren.
@jazula dakujem o tejto web stranke som fakt netusila, len tam musim do tych oboch lekarni najskor zavolat, pretoze maju uvedene 3 online lekarne kde panadol akoze maju a ked na nich kliknem tak mi ukazuje ze je to nedostupne....
Ja som si ju uložila tiež tuto z MK z nejakej diskusie, kde sa riešil nedostatok očkovacích látok. Snáď to pomôže a budú sirup mať.
Ja som v nedelu kupila v lekarni v nemocnici na Kramaroch
@murielaa vdaka za info
Zohnala ste sirup???
skusila by som mensie nezosietovane lekarne dalej od centra, mne napr. svokra kupila v Novych Zamkoch 🤷♀️ ale vraj Benu ma nejaku vlastnu nahradu