Kde kúpim ortopedické papučky v Bratislave?

patricia_b
26. okt 2022

Ahojte, kde nájdem v BA protetika? Pediatrička malému zistila padnutú klenbu a odporúča vyformované ortopedické papučky. Kde sa dajú kúpiť? Som BA IV, tak najlepšie nejaké okolie, potrebujeme veľkosť 31, tak aby tam nemali len pre dospelých, ale aj pre malé deti. Ďakujem krásne.

jankka1981
26. okt 2022

@patricia_b v Dúbravke v zdravotnom stredisku na Sch. Trnavského je predajňa Protetika

evkamotka
26. okt 2022

Ale to sa robi na mieru. Ako mu môžeš dat akukolvek mieru podpory integrovanu v papuciach ked nevies, do akej miery ju potrebuje?
Druha vec je, zajdi este za fyzioterapeutkou. Ortopedi radi daju orto papuce, ale to mu problem nevyriesi. Ak si budes cely den tlacit prstom do stehna, spravi sa ti tam jamka? 🙂 Ked mu budu papuce cely den tlacit na nohu, klenba sa mu nevytvori. Padnutu klenbu riesia fyzioterapeuti posilnovanim svalstva na bruchu a nohach a to klenbu zdvihne. Popisala by som tuto vec aj dalej, ale nvm ci mas zaujem...

beata_k
26. okt 2022

@patricia_b Bojnicka 10, BA

jjanulienka
26. okt 2022

Určite si pýtaj listok ku ortopédovi on Vám papuče predpise na recept presne na nôžku. Moj tak nosil celu škôlku. Odporúčam podotech robia celkom pekne papucky ☺️

kp7333
26. okt 2022

@patricia_b V lekarni Libra na Dlhacoch mavaju obuv Protetika. A v karlovedkej poliklinike je Ortopro, kde vyrabaju obuv na mieru, ale treba poukaz od ortopeda.

engel76
26. okt 2022

@patricia_b protetika ma predajnu na Bojnickej, tam maju vsetko.