Zdravim Vas, zienky, prosim kde kupim Pop It v Bratislave? Suri mi to, tak sa chcem vyhnut kupe cez eshop. Dakujem krasne 🙂
@thali13 v barsktorom cinanovi, tam kupis najlacnejsie. Ale maju aj v Draciku (mensi vyber, o dost mensi ako u cinana a zaroven samozrejme drahsie) a videla som aj v stanku s tusim papuckami, ci ponozkami? v Avione, ked ides v smere ku A3 sportu, tak niekde v okoli Tezenisu tusim, tam v strede v stanku maju. Ale aj v Drakovi v Avione maju. A celkom siroky vyber maju aj v All v tom "cinskom towne" na Starej Vajnorskej ;)
V Palace na Zlatych Pieskoch u Cinana alebo u ktorehokolvek Cinana
Veď to majú všade. Fakt aj v každom hračkárstve to nájdeš
Ste super, dakujem! pri dvoch malych detoch nechodim velmi do obchodov, pre to som sa pytala. dakujem 🙂
@thali13 v klasickom hračkárstve maju vždy nejaké, ale uplne najlepšie, najkrajšie a najviac maju u činanov 🙂 oni to naobjednavaju z aliexpresu, predávaju stále za dobré ceny a maju aj všeliake tvary a velkosti aj známe ako mimoň alebo niečo čo decká "žeru" 🙂
v dubravke je obchod priamo len pre pop it 🙂 malo by to byt niekde alo je Lidl a cukraren ☺️