Ahojte, vedeli by ste mi odporucit kliniku na konizaciu krcka maternice? Aby mali termin co najskor + aby som nemusela platit 300-600e.
V BA.
Dakujem velmi pekne!
v BA ti neviem poradit,ale GYNPOR SLIAC je super
Ja som bola va klinike SAGAX v Dunajskej Strede. Ale tam sa zial plati 🤷♀️ Ja vsak nelutujem ani jedno euro. Super pristup, prostredi, vyborna praca...
@kristina.jo Dakujem! Kolko si platila? A dlho sa caka na termin?
@autorka ak môže teda byť aj mimo, ja som bola v Bari Group v Galante na konizáciu. Termín dali o 2 týždne, platila som vtedy 50 eur (rok 2020). Zákrok mi robili MUDr. Baran a bola som maximálne spokojná. A hlavne bolo to rýchle. O jednej som mala zákrok (vzali ma na čas) a už o piatej som bola doma 😅
@mima1608 to je super! Dakujem! A mozem sa opytat este na dovod? Preco si musela ist? Aku si mala cytologiu a hpv typ?
Bolo to uz davnejsie, ale tusim, ze termin som mala do tyzdna. Platila som okolo 300€ , ale mne ribili naraz konizaciu aj vyberali myom . Preto som vlastne isla tam, lebo tam mi to vedeli (boli ochotni) urobit v ramci jednej narkozy a este som tam nemusela byt viac dni ako v statnej nemocnici..... Rano som prisla a poobede isla domov
Len BA alebo môže byť aj inde?