Kaviareň v Bratislave

30. okt 2022

Ahojte🙂, viete mi odporucit nejaku dobru kaviaren v Bratislave, kde okrem dobrej kavy ponukaju aj nejaky chutny zakusok? Idealne Stare Mesto alebo Karlova Ves, ale za hocaky tip aj mimo tychto casti budem rada.
Dakujem. 🙂

minesasubu
30. okt 2022

Ahoj my chodievame do panta rhei , ptm pri eurovei je kaviareň v tej budove oproti decatlonu , ptm topka je na obchodnej Kuuts a este laurent

miadi
31. okt 2022

Ja som mala velmi rada La Putika na Klobucnicka ( pri starej trznici) bola tam fajn atmoska interier mi niecim pripomina tu kaviarn z priatelov Aj ked v mensom. Taka komorna atmoska aj nieco pod zub tam bolo dobre aj kapucino. Mojmu muzovi sa tam tiez velmi pacilo uz 10r to spomina a je to narocny talian s podstate 🤪Musim tam dat nabuduce stretko s kamoskou bez deti 😎

tyrkysova_kobyla
31. okt 2022

Pollito cheesecake v Starom meste, vyborne zakusky 🙂

skrcka18
31. okt 2022

Lodenica café v Karlovke 😊

engynka
1. nov 2022

Lodenica v Karlovke, Tripplefive coffee pri prezidentskej zahrade, Srdcovka Hodzovo, Mondieu v centre je ich viac, Enjoy bistro Michalska, Brixton house Hlavne namestie

zuzu586
7. nov 2022

Soren (kúsok od autobusovej stanice smerom k Ondrejskému cintorínu), Svag (Palisády alebo pri Ondrejskom cintoríne), Koun (vedľa Carltonu za americkou ambasádou), Pasteleria (na Laurinskej), Soho (je ich viac)