Kaviareň Mačinézy

13. dec 2024

Ahojte boli ste daktora v tejto kaviarni? Dostala som od kamarátky na Vianoce poukazku do tejto kaviarne, mačičky velmi lubim. Behaju tam volne alebo sú niekde zavreté? Ako to vyzerá? Ďakujem baby

h2
13. dec 2024

S touto konkrétnou nemám skúsenosť, ale v tomto type kaviarní majú mačky voľný pohyb.

cheeta
13. dec 2024

áno, mačky behajú voľne, teda ak nespia. niektoré sú aj prítulnejšie, iné menej...nuž, mačky. Majú priestor, kde za nimi návštevník nemôže 🙂 a majú dvojité dvere, aby sa neprešmykli von.
Príjemné miesto pre felino +. 🙂

cheeta
13. dec 2024

@cheeta ospravedlňujem sa za omyl, Mačinēzy sú pri Šancovej...ale v zásade platí to isté.

autor
13. dec 2024

@cheeta aha ďakujem takže normálne si tam môžem dať s dcérou kavicku, puding a mačička keby chcela príde k nám?

kiki68
13. dec 2024

Hej, presne tak

rozculena
13. dec 2024

jééééj,závidím ti😍

tykat
13. dec 2024

Sú tam dve miestnosti, v prvej sa mačky nepohybujú, v druhej áno. Sú oddelené dverami. Kávičku/koláčik si môžete dať v obidvoch. Mačičky ak sa im chce tak prídu. Treba sa pripraviť že tam cítiť riadne mačacinu, teda ak niekto nie je na to pripravený 😅 pre lepšiu predstavu ...

elenajezova
13. dec 2024

A pri hrade je ešte Mačkafé....

autor
13. dec 2024

Jej to vyzerá krásne dievcata chcem ísť aj s dcerou, máme macicku, zboznujeme macky. Na mačacinu sme pripravené hehe. Dakujem vam.

autor
13. dec 2024

Sme zo Ziliny a kamaratka vie aký mám vzťah k mackam tak ma veľmi potesila tak si to spravíme asi vramci prazdnin ako výlet