Ahojte. Hľadám kamošku pre dcéru, má 8, je to čertík a citlivá duša zároveň. Takzsie nadväzuje kontakty a preto nemá niekoho s kým by si ozaj pokecali,zahrala,mala spoločné záujmy. Začalo ma to trápiť a chcela by som to riešiť, preto ak by sa našla a sadli by si, budem rada 🙂 Sme z BA
Inak ja som bola také osamelé dievča až do 15 rokov, kedy som sa začala baviť s chalanmi a zistila som, že to je moj svet. Teraz mam zasa veľa ženských kamarátok. Ona sa nájde... a prvé kontakty sú vždy len škola a krúžky. Nedá sa nasilu nájsť kamarátka
@77katarina jeee, no škoda. Želám tvojej aj mojej nech nájdu to dobre a nech sú stastne. Ďakujem.
ahoj, ak je to aktualne, mozno by sme to skusili 🙂
Ahoj 🙂 A z ktorej časti BA Ste ?
Ahoj, ked nema nikoho v skole, nech skusi chodit na ihrisko, do parku a zapis ju na kruzok/ do ZUSky, co najblizsie k domu.
@maja2016 toto je este aktualne? aspon prosim z ktorej casti BA? ja riesim to iste, viem to pochopit, nech si o tom mysli kto chce, co chce, kazdy ma pravo na nazor... ale moja dcera je presne ten typ, co sa stiahne a tak velmi tuzi po dobrej citlivej kamaratke, ze mi puka srdce..
Ahoj,ešte je to aktuálne s tvojou dcerkou?, pozerám si staré správy, ste mi odpísali. Ak áno, môžme si dať na seba kontakt a dohodndme🙂
@maja2016 píšem spravu
@miska1145. Ružinov. A Vy ?
@miska1145. Moja bude mať tiež 11 🙂
@miska1145. Ahoj, myslím, že my na seba kontakt už máme 🙂 0919 278 398
@77katarina dobrý deň, chcem sa spýtať či nahodou je ešte Váš komentár aktuálny? 🙂 hľadám pre dcéru 9r.kamošku, najmä na víkendy 🙂
@mixik_lilik
Už nie, mám 12 ročnú dcéru a cez víkendy väčšinou som práci
@maja2016 Juj škoda, že ste z Ba. Aj ja by som pre moju druháčku 8 ročnú chcela nejakú parťáčku, ... No my bývame v Nitre. ŠKODA, inak by nebol problém.