Kamarátka na kočíkovanie vo Vrakuni

aichalusy
13. apr 2019

Ahojte, hladam mamicku na spolocne kocikovanie vo Vrakuni. Mam 29 rokov a 9 mesacneho synceka, vo Vrakuni byvam nieco cez 2 roky a okrem priatelovej rodiny tu nikoho blizsie nepoznam. Sice prekvapive ale tak nejak som fungovala pred tehotenstvom praca a domov a uz dlhsie mi chyba nejaka skutocna kamaratka, spriaznena dusa, s ktorou by som si porozumela, hoci byvam v Bratislave uz niekolko rokov. Najlepsie ak by si mala dieta v pribl. rovnakom veku kedze ani maly nie je nejak zvyknuty na deti a bola by som rada kedy si aj on nasiel kamarata kamaratku 😊

martinasz13
14. apr 2019

Ahoj ja som z Vrakune, síce mám len 22 a mám 4 mesačnú dcérku ale kľudne sa ozvi ak chceš 🙂

29simona29
14. apr 2019

@aichalusy tiež som z Vrakune, mám 12 mesačného synceka a 30 rokov☺️

aichalusy
autor
14. apr 2019

@martinasz13 Ahoj nevadi ze mas 22 ved kazdy ma tolko rokov na kolko sa citi 😊 v ktorej casti byvas? Rada spoznam novu tvar 😊

aichalusy
autor
14. apr 2019

@29simona29 Ahoj tak my sme na tom vekovo podobne a kde byvate?😊

martinasz13
14. apr 2019

@aichalusy tak ja sa niekedy cítim jak 40 ročná už 😁 .. bývam na Pešej zóne 😊 tak isto rada spoznám niekeho kto sa tiež točí v kolotoči plienok 😊

aichalusy
autor
14. apr 2019

@martinasz13 tak mi napíš kedy pokočíkujeme 🙂 ja bývam síce pri NC Hron ale nejak sa dohodneme 🙂