Ahojte nenájde sa tu nejaká kamarátka s ktorou by som sa mohol lepšie spoznať,? Nejde mi o žiadny s*x skôr by som rád spoznal nejakú dobrú rozumnú ženu, zo začiatku kamarátku kludne aj s detmi. Mám 27 rokov všetky zuby a zatiaľ aj vlasy. Som zamestnaný nikdy som nebol od 18 rokov bez práce. Ak by bol záujem píšte správu. Ps viem, že to nie je zoznamka...
Bojíš sa napísať slovo sex?
@jaaankaaaa No hej tak toto je podľa mňa dôležité 😀🙂
@marseillefan Marso kľud, tak je slušný.
Nevie, že to slovo sa tu normálne používa.
@smile32833 To je milé a vtipné 😊 Dúfam, že niekoho tak isto milého a vtipného sa ti podarí nájsť, plus čo si napísal 🙂
@smile32833 Tak nech sa ti to podari! Vyzeras byt fajn!
@smile32833 drzim palce 🙂 super si to napisal
veľa šťastia 🙂 /bez irónie/
@smile32833 a držím palce
@smile32833 Mat v 27 rokoch zuby a vlasy nie je take terno, ako si mozno myslis.
@stanielka17 myslel to s nadhľadom, humor. Hovorí ti to niečo?
@demodun slovo sex sa normálne používa všade... úprimne si neviem predstaviť miesto alebo situáciu, kedy by som sa bál to slovo povedať alebo napísať. Môj názor je ten, že ak si muž chce nájsť ženu a plnohodnotný vzťah, mal by začať tým, že sa prestane báť slova sex. A to nemyslím ako kritiku, ani výsmech, ale ako dobre mienenú radu muža mužovi.
@marseillefan napísala si mi niečo veľmi pekné a potom si sa rozhodla, že to vymažeš, nech nie som namyslený? 😂
Tipnem si: Nie 😂
@demodun si veľmi empatická... ja som skôr taký, že čo na srdci to na jazyku 🙂 ale tiež držím autorovi palce, nech nájde to, čo hľadá... aj v prvom, aj v druhom rade 🙂
S tými zubami pobavilo aj mňa ,no je to naozaj prvé čo si na ľuďoch všímam. 👍
Ešte by som si dovolil jedno pozitívne pozorovanie o autorovi... ani jedna chyba v i/y, čiže okrem zubov, vlasov a ďalších predností to bude zjavne aj inteligentný muž (jasné, chýbajú čiarky a diakritika, ale pri písaní na mobile je to normálne). Aj zmysel pre humor je veľkým plusom... takže ženy, šup šup, kým vám ho niektorá iná nevyfúkne.
@smile32833 Ahoj, napis mi 🙂
@marseillefan no neviem, teraz sa aj bojím priznať, že som Bosorka. Ale dobrá. 😊
Tak ten opis mám všetky zuby ma pobavil 😂😂😂 ale je pravda, že nie všetci majú no lol