Kam za dinosaurami v okolí Bratislavy?

scorpionflower1
21. apr 2023

Ahojte,
ak máte doma malého odborníka na dinosaurov, možno mi budete vedieť poradiť, kde sa dajú pozrieť dinosauri v okolí BA. (okolie myslím tak do cca do 1 h cesty od BA).

Ďakujem za tipy ❤.

milanemila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milanemila
21. apr 2023

@scorpionflower1 boli v malkia parku, ale teraz pozeram, ze iba do konca marca :/

scorpionflower1
autor
21. apr 2023

@milanemila Na stranke nic o nich nemaju, skoda. Ako zrusili ten dino park v bratislavskej ZOO, tak najblizsi je az v CR v Ostrave alebo Vyškove, nic blizsie asi nie je.

zabina27
21. apr 2023

nieco je v Bojniciach, neviem presne co, ani aka dlha je cesta 😀

scorpionflower1
autor
21. apr 2023

@zabina27 Bojnice sú viac ako 2 h. cesty, tam pôjdeme inokedy, ale vďaka.

bloger
21. apr 2023

@scorpionflower1 Zaujímavé je aj prírodovedné múzeum vo Viedni. Patrí k najväčším prírodovedeckým múzeám na svete. Tam to majú a je to určite zážitok. Neviem koľko je to z Bratislavy.

19mmm71
21. apr 2023

Keď Dino park tak OSTRAVA,jasne už to nieje pri Bratislave a netuším kam išli z Malkie

lulana79
21. apr 2023

No my sme boli na jeseň v Malkia parku boli - že už tam nie sú, som prekvapená...

elanor
21. apr 2023

Najblizsie asi jedine Vyskov, pokial ich v Malkii zrusili.

scorpionflower1
autor
21. apr 2023

@elanor Áno, tam sme boli minulý rok v júni. Je to pekný dinopark.

vroni
21. apr 2023

Najbližšie je Tattendorf v AT. Asi hodinu cesty od BA. Podľa obrázkov pekný, inak netuším, mojemu dieťaťu lezú dinovia na nervy....

miadi
21. apr 2023

Mne a detom sa pacil ten v Košickej zoo. Maju tam aj interaktivny 4D film . Ano na opacnom konci slovenska ako Ba ale ked ich miluje nie je co riesit 😀malemu sa pacilo aj prirodovednom v Ba maju tam take maleho za sklom vyzera ako kura 😂maly ze omg 😱 ked ho zbadal. Aj mamut sa mu pacil. Nieco je aj kusok od Brna. Tie 🦕 co boli v Ba zoo som pocula ze boli rozhodene v shopping mall tusim v auparku.

scorpionflower1
autor
21. apr 2023

@miadi V Prírodovednom múzeu v BA sme varení-pečení a vo Vyškove (pri Brne) sme boli tiež. Košice sú momentálne príliš ďaleko. Ale vďaka.

miadi
21. apr 2023

Tak ho zober na Sandberg hladat fosilie 😉blizsie nic ne je.