Kam rodiť v Bratislave?

mimsdop
31. máj 2023

Ahojte. Je tu nejaká diebetička I. typ na pumpe, ktorá posledné mesiace rodila v BA? Som v 30tt, čakáme prvé babo a stále sa neviem rozhodnúť, že kam. Zatiaľ indikovanú sekciu nemám, no nechcem zároveň aby sa tlačilo niekde na prirodzený pôrod ak sa niečo skomplikuje. Dúfala som pred pár mesiacmi že bude pre mňa miesto v novej nemocnici v Boroch, no skôr ako som zistila že sa už dá objednať, bolo vypísané, že je plný stav. Budem rada ak sa podelíte s aktuálnymi skúsenosťami. Ďakujem 🙂

lenkakoc444
31. máj 2023

@mimsdop Dia rodia len na antolskej aspon teda mne na vyber nedali. Ale teda zo zostavajucich 3 moznosti by som si vybrala antolsku ak kebyze nemusim.

mimsdop
autor
31. máj 2023

@lenkakoc444 ako myslíš prosím ze ti na výber nedali? Je možné že ťa z pôrodnice pošlú preč do inej?

mamina7070
31. máj 2023

@mimsdop hej v BA kludne, toto treba riesit s gynekologom a on ta usmerni kedy mas zacat chodit na kontroly do porodnice vzhladom na tvoju diagnozu
ja viem tiez tak ze antolska vedia sa postarat aj o babo ak by bol problem

luccija
1. jún 2023

@mimsdop z pôrodnice Ta preč nepošlú.Opytaj sa gynekológa kam by navrhoval...posledné týždne budeš chodiť už do nemocnice na kontroly a tam aj odrodis

lenkakoc444
1. jún 2023

@mimsdop myslela som mojho Dia doktora a gynekologa. Hned ma poslali tam Dia mi dal vymenny listok a od 13t som Bola sledovana aj na antolskej. Ja som bola spokojna podla mna doc.Korbel je odbornik aj ked nie kazdemu sadne povahovo. Ako tu uz bolo spomenute vedia sa postarat aj o babo.
V Ruzinove neviem ci su tohoto schopni treba zistit. Na Kramaroch asi aj hej, ale tam je to celkovo katastrofa co som citala komenty pred porodom.

brezza
1. jún 2023

@mimsdop neviem ti odpovedat uplne. Ale ja ked som rodila na Kramaroch, tak tam so mnou bola aj mamicka diabeticka, tak asi sa da aj tam teda. Ja som na Kramaroch rodila 2x a inde by som nesla. Bola som velmi spokojna. Viac ti asi poradi tvoj doktor.

beata_k
1. jún 2023

@mimsdop Na Antolsku. Maju novorodecku JIS-ku. Ak sa nieco nepekne zvrtne, nemusia ti prevazat babatko do inej nemocnice. Potom si ho nemozes ani pozriet. Ty ostanes v povodnej nemocnici a babo bude v inej.