Ahojte,potrebovala by som poradiť ohľadom sonografie,že kde v Bratislave najlepšie v Peržalke sa dá objednať na sono bábatko bez výmenného lístka tzv žiadanky,samozrejme za poplatok
@freeja a nebolo treba vymenny listok?
@alzbetkacicka nie. Objednava sa k nemu, ale mali sme stastie, zaklopali sme s tym ze chceme termin a vzal nas hned, kedze mal asi chvilu volna 👍
Neviem či ale netreba výmenný lístok k nemu. Určite je super. Aj my sme boli ale teda sa mi zdá že lístok sme brali
@alzbetkacicka boze, teraz mi trklo, len aby sme sa rozumeli, boli sme tam s malou uz ked bola z brucha von 😁 na sono bedrovych klbov po narodeni. Ak chces sono babatka a ste este 2 v 1, to tam asi nespada. Prepac, ak som ta zmiatla, ale vidim ze kocka nado mnou ti odporuca gynekologicke sono, tak som zostala v pomykove
@freeja zle som sa aj ja vyjadrila ,maly ma 3 mesiace a boli sme uz u neho na bedrové klbiky ale s vymennym listkom a teraz chceme na sono hrudnika ,ma tam maly hrcku a nasa pediatricka tvrdi ze to nieje nic vazne ze je to z hormonov z mojho mlieka ale druha doktorka rodinna znama tiez pediatricka nam tvrdí ze to treba odsonovat pre istotu ci to nieje vnutorny hemangiom tak preto
@freeja a aj som nasu pediatricku poprosila ze by sme to dali pre istotu odsonovat ale ona hned ze to nieje nic vazne ze pocas pandemie nieje dobre behat po vysetreniach a ze sa mu nato pozrie 1.7 ked mame poradnu s nou a ze ak sa to dovtedy nezmeni tak netreba skor,preto zhanam niekoho kto by nam ho odsonoval bez vymenneho listka
@alzbetkacicka myslím že ak si tam už bola skús mu zavolať že potrebuješ poradiť. Myslím že keď sme išli na kontrolu už výmenný nebolo treba. Však tak či tak si to platíš🙈🤷
@lienka525 ved to ze sa plati tak by nemal byt problem ale tel nedvíha a na mail neodpoveda tak sa tam asi rovno objednam a pojdem tam s malym a uvidím ci mi ho odsonuje,ale terminy ma strasne
@alzbetkacicka cela Strecnianska ide v nudzovom rezime, dnu sa asi ani neda len tak dostat ako pozeram. My ideme v pondelok na ockovanie a vpusti nas pediatricka az ked jej zavolame spred vchodu. Hruza toto.
Hemangiom som inak mala aj ja, ale na zapasti, nic vazne. Tak drzim palce 👌👍
@alzbetkacicka skuste VIA clinic na Štefánikovej. Neviem ci beru aj deti.
@lulu2014 uz som si to vybavila v inom meste,v bratislave nechceli co som obvolala nikde zobrat bez výmenného listku aj tam kde sa plati,dokonca na mytnej mi povedali ze samoplatci musia mat tiez vymenny listok 🤷♀️
@alzbetkacicka to ma mrzi. Ja som sa dnes objednala do tej Via a netreba VM ale teda plati sa.
Drzim palce hlavne nech je vsetko ok.🙂
@lulu2014 tam som zabudla zavolat,nevadi nabuduce budem vediet ale dokonca niekde sonuju babatka a niekde nie takze mozno aj vo via clinic nesonuju babatka
@alzbetkacicka v pohodke. Neviem ak nezabudnem mozem sa zajtra opytat.
Drzkajte sa a vela zdravicka.
@lulu2014 odsonovali ho v inom meste a je to hemangiom,bude sa to sledovať aby nenarastol,inak super nasa pediatricka ze je to zdurena prsna žľaza a v pohode to mame masírovať a na sone je to vyditelny hemangiom a v ziadnom pripade nemasirovat,dobre ze sme to nemasirovali,by sme mu este ublizili
@alzbetkacicka 😔😔😔😔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙈🙈🙈
No pekne🙄
To je najsuper ked niekto na zaklade nicoho povie diagnozu. To "milujem". Treba dat na svoj 6ty zmysel a ist si po svojom. Tak ako ste urobili aj vy.
Drzim Vam silno palce nech sa strati a nech je vsetko ok. 🙂🙂🙂
Som zvedava co vam povie alebo povedala pediatricka.
Ja viem ze sa moze pomýliť ale radsej najskor poslem na vysetrenie a potom diagnoza.
Inak este ma napadlo ak by ste nahodou na klinike Revive sonuju aj deti. Ale ak budete chodit tam kde ste boli ok. ☺
Drzkajte sa a vsetko len a len to dobreee a vela vrla zdravicka prajem.
@lulu2014 dakujem krasne,budeme chodit asi tam kde sme boli,nasej pediatricke ideme az 1.7 takze az vtedy jej poviem co malemu zistili a ze to nieje len zdurena prsna zlaza,som zvedava ako sa bude tvarit ale zanedbala zdravotnu starostlivost to je jasne,ona len podla fotky tipovala co to je a este trepla ze masirujte to octanovou mastou ze to potom zmizne no strasna doktorka to je,dlho u nej asi neostaneme nedoverujem jej uz vobec,je aj strasne dolezita a povysenecka lebo ja som prvorodicka tak si dovoluje na mna a na manzela,rozprava sa s nami ako s detmi ale to aj preto asi ze ma uz vyse 60rokov podla mna,no staci s tym ist o 3 mesiace na kontrolu ak sa to nebude zvacsovat,skusim ked tak aj tu kliniku potom dakujem pekne a aj vam vela zravicka 😊
@alzbetkacicka skus sem http://www.strecnianska.sk/lekar/marek-gajdos/33 tiez sme boli s malou, mily ustretovy pristup, tusim 20€, max 30€ sme platili, bohuzial uz nepamatam presne