Kam na RTG so 16 ročným dieťaťom v Bratislave?

tykat
7. apr 2022

Ahojte, kam so 16r synom na RTG pluc vramci BA? Mate niekto cerstvu skusenost? Vyhovovali by Podunajske Biskupice alebo aj Poliklinika Mytna, len neviem ci beru deti a ci sa treba objednat. Dnes som sa tam nedovolala.

kacena4
7. apr 2022

tak chod do nemocnice v podunajskych, na co sa pytas takuto blbost? sak nejde maturovat?

tykat
autor
7. apr 2022

@kacena4 ...ty si aj citala co pisem? Ved sa pytam na skusenost ci tam robia RTG deti? Naco sa potrepem do PB alebo na Mytnu ked tam deti mozno nerobia?

kacena4
7. apr 2022

ano citala a preto sa cudujem na rtg sa neobjednava a robia ho vsetkym aj babatkam takze kludne chodte do podunajskych a dajte si ho spravit ak mas papier od lekara na rtg

tykat
autor
7. apr 2022

@kacena4 no vidis a toto ja neviem ze robia vsetkym a dost o tom pochybujem u Milosrdnych napr deti nerobia.

luccija
7. apr 2022

@tykat bola som minulý týždeň v Ružinove poliklinika, ale či robia deti neviem.Neobjednava sa, ak zaplatíš 10 eur doktor to hneď popíše

lauha21
8. apr 2022

@tykat ja som si od mojich 15 rokov lekárov vybavovala sama a vždy som to poriešila všetko na Poliklinike v Ružinove takže áno berú aj deti, aj na sono aj RTG… len treba výmenný listok od lekára, človek príde k takej “recepcii” hneď pri dverách, pani to skontroluje a pošle Vás čakať k dverám kam máte ísť niekedy 15min. niekedy 3 hodiny…

kikushaa
8. apr 2022

V biskupiciach je detske plucne oddelenie kde robia aj rtg

tykat
autor
8. apr 2022

@kikushaa super, dakujem. Presne toto som potrebovala vediet 👍