ahojte, viete mi prosim poradit kvalitnu nechtarku v Bratislave?
Hladam niekoho naoazj sikovneho na manikuru,pedikuru,pripadne gel lak. (potrebujem upravit nechty na svadbu)
dakujem😇
Je najlepsie keď si sama urobýš, neni to ťažke hlavne keď chces mať len gel lak.Stačí lampu si kupiť a gel v takej farbe čo sa ti pačí.A normalne podla postupu čo najdeš aj na youtub si spraviš sama.
@ildiko36 jasne, urcite ma cas a nervy sa to par mesiacov ucit kvoli jednorazovej akcii, aj financne sa to viac oplati nez dat niekomu 30€, ze?? A okrem toho, polovica tych, co si robia nechty same a myslia si, ake su sikovne, by lepsie urobili, keby si nechali svoje prirodzene nechty.
Autorka: za mna salon Getpretty v Dubravke
Le bien v starom meste 🍀
@ildiko36 nie, nevie. Pred aplikaciou gellaku musi nechty pripravit, aby gellak plnil ucel a neodlupol sa jej po troch dnoch. K tomu osetrit kozicky, dat nechtom tvar, atd, ak to ma cele nejako vyzerat. A naozaj ak to potrebuje na jednu akciu, tak nema zmysel kupovat celu vybavu. Otazka znela jasne-autorka hlada salon / nechtarku, aby jej spravila nechty na svadbu, neviem ci je take tazke to pochopit…
Znievska Petržalka gellak top mani
Na pedikúru chodím chorvátsky Grob
@sissy27 ja som pochopila autorku,len som jej chcela poradiť keby sa rozhodla viac krat to mať urcite ju lacnejsie vyjde ako zaplatiť za to.Napr.japonska manikúra cely set stojí oko 30-40 euro čo jej to vydrží minimálne celý rok..Kolko sa platí za to jednorazovo??
Upraviť si nechty neni umenie, kto chce to zvládne, tak isto ako gel lak.Hadam základnú úpravu nechtov každá zvládne a nalakovať tiež, a pri gel lak po úprave nechtov sa používa base gel a potom 2x gel, ked to da do lampy este za tím treba dať lesk, a olej na nechtové lôžko asi bez problémov kazdý natrie.Ja nemam kurz sama som sa naučila robyť nechty a komu som spravila aj gélové 6-8tyzdnov vydržali. Ale beriem to keď chce jednorazovo nech za to zaplatí
Ja chodim sem uz vyse pol roka a som spokojna.
https://www.aristora.sk/
@daisydee pozeram ze ponukaju aj cistenie pleti, to by som tiez potrebovala. Nahodou nemas aj s tym skusenost tam? 🙂
Ja tam chodim cisto len na nechty - s touto sluzbou som velmi spokojna.
Vzdy mi vysli v ustrety ked bola nejaka ad hoc situacia, vzdy sa vsetko dalo😊
Ikens beauty Dubravka