Kam na chirurgiu v Bratislave s bolestivou pätou?

10. feb 2022

Som z Ba časť Nové mesto.Stala sa mi taká vec pred cca 3týždňami. Cvičila som ráno jógu a potom švihadlovala....Pri švihadlovaní som už cítila miernu bolesť päty...Potom zrazu bola viac a viac...Tak som prestala švihadlovať...Zrazu na ďalší deň,keď som ráno vstala som stúpila na nohu a bolesť akoby ma bodal niekto do nohy(lepšie do päty)...Žiadny opuch...Iba na stlačenie citliva päta aj to "ako-kedy"...Potom to po par minutach prestalo..Ale pri chodzi som citila už akoby mi v tej päte nieco vadilo...A tuto to cele zacalo...Myslela som si ze som si to pretazila a preto som prestala cvicit a svihadlovat...Ked som mala nohu v klude mi raz -dva krat za den isla do tej paty bodava bolest...Ked som chodila dlhsie, tak ta bolest raz bola viac raz menej..A niekedy taka bolest, ze akobymi "horela noha"....Osetrovala som nohu po domacky ale ziadna zmena...I ked som mala pocit, ze je to uz lepsie, tak vzdy ked dojde na vacsie vzdialenosti je to pre mna konecna...Ledva dokryvam...Zacne to viac a viac boliet,je to strasne cudne...No a teraz ku korenu veci...Kam s tym? Na chirurgiu?Musim mat odporucanie?Nechcem ist na "ziadnu sukromnu kliniku", som samozivitelka a nemienim platit ich chore palky.Chcem ist cez statnu...Kde sa to preplati...Mam ist podla trvaleho bydliska?Alebo?Vobec nemam sajnu kam mam ist...Ak mate s niekym vybornu skusenost a odporucate niekoho(statneho), budem velmi rada....Lebo v tejto dobe je to dost katastrofa...Kde by mi mohli urobit aj RTG...A pod.
Velmi pekne dakujem!

heidy222
10. feb 2022

https://www.procare.sk/bolesti-v-pate-patova-os...

Najpravdepodobnejsie Mas Toto. Ja robim v Nemecku, pacientov s tym posielam na röntgen, ak sa na nom potvrdi diagnoza Robi sa tzv protizapalove ozarovanie Röntgenom

kacena4
10. feb 2022

k obvodakovi a ak zhodnoti ze treba chirurga posle ta predsa uz je to stsrsi uraz nie cerstvy

ullala
13. feb 2022

Ja som bola u chirurga Stefanaka v ruzinove. Tiez ma bolela pata. Zobral ma bez vymenneho listku, tesne po vianociach to bolo.