Ahojte, chodite niekam plavat s malymi detmi v BA? Myslim tym nejaku plavaren/bazen v hoteli,...? Chcela by som obcas niekam vybehnut s 3,5 rocnym synom, dufam, ze bude konecne chodit aj na plavanie, lebo od konca korony sme mali nejak smolu, ze bud boli kurzy vybookovane alebo bol vkuse chorlavy alebo sme niekde boli, ale to je vzdy take neiste. Teraz sme boli na par dni v Tatrach v hoteli kde bol aj bazen a chodila som s nim tam kazdy den a velmi ho to bavilo, tak mi len napadlo, ze ake su vlastne v BA moznosti. Idealne nieco take troska lepsie/krajsie/novsie ako napr pasienky (neviem teda ci to tam este vobec funguje to len uvadzam ako priklad), plus asi by bolo dobre keby tam bol plytsi bazen, lebo inak je to problem s dietatom ktore neplava. Dakujem za tipy.
@alex2019 na dlhych dieloch v skole otvorili kurzy plávania pre deti, teraz treti tyzden to funguje
Od septembra otvára Plavecká akadémia kurzy, majú aj individuálne hodiny - vyberte si stredisko, ktoré máte najbližšie je tam teplá a slaná voda (slaná preto lebo sa voda dezinfikuje soľou a nie chlórom kvôli bábätkám) ale kurzy sú od 3-8 rokov😊
@alex2019 v Boroch su 3 bazeny, jeden velky plavecky a dva mensie.
Priamo v Devinskej je Plavecka akademia, kde prebiehaju hlavne kurzy, nejaky obmedzeny cas ponukaju aj pre verejnist, treba pozriet na stranke. Je tam tepla, slana voda, na obidvoch koncoch bazena su pod vodou na dne lavicky, aby deti dociahli.
@alex2019 v Petržalke je Nová plaváreň, v Devinskej je plaváreň, Hotel Nivy, alebo aj na Sustekovej máš plaváreň