Ahojte, kde ste boli v Bratislave na druhej dávke bez registrácie a dali vám ju už po troch týždňoch od prvej ? Dočítala som sa že niekde nechcú dať, že až po 28 dňoch, tak nech nejdeme zbytočne. Niekde ale dávajú v pohode už po 21 dňoch.
Poliklinika Mlynska dolina- pozri ich stranku.
Zoznam bez registracie je tu... A potom jedine zavolat
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-regist...
@felycity prosím a máš skúsenosť že zaockuju aj po 21 dňoch ? Lebo niekde vraj až po 28 chcú, tak nech nejdeme zbytočne 🤷🏻♀️
@enoula ďakujem 🙂
Navtoto neviem odpovedat, ale odpiruca sa 28 dni odstup, zavolajte si tam.
u Mikosrdnych, bola som po 24 (vopred som im ale do ockovacieho centra zavolala a sama mi povedala, nech pridem, ze oni ockuju aj od 21)
V mlynskej nezaockuju po 21d, po 28 az
Ďakujem vám, tak jedine to obvolame. Napr viem ale že ockuju aj v Auparku, ale tam neviem nájsť nikde číslo, že tam by som sa tiež spýtala či zaockuju aj po troch týždňoch. Asi neviete niekto či ?
Dobry den, zaockovali Vas po 21 dnoch?
Dnes som sa na to pýtala v Auparku . Druhú dávku dajú po 3 týždňoch takže môžete ísť tam
@riamia91 áno v Auparku dajú po 3 týždňoch, ale menej nesmie byť lebo otočia
Vďaka za info, ja som z Popradu, ale bola som tam vo VKOC a isla by som tam opat. Bude mi to vychadzat na 23.den. Este raz dakujem.
neviem, ja sa dnes chystám na tretiu do polikliniky Ružinov, na modernu bez registrácie