Ahojte, začala som triediť knižnicu a rada by som posunula ďalej nejaké knihy. Robila som to donedávna ešte cez martinusácky knihovratok, avšak pri ich novom modelke cien sa to absolútne nevyplatí. Už som vyskúšala aj Knihoboot, ktorý sa mi pozdáva zatiaľ najviac, avšak mám ešte na posunutie drahšie a novšie knihy. Preto by som sa chcela spýtať aké máte skúsenosti s antikvariátmi v Bratislave, dajú mi viac peňazí ako na knihobote?
Aj v niektorých záložniach vykupujú knihy, ale nečakaj za ne neviem akú cenu.
@emiona restorio
@emiona Tie výkupy kníh išli v poslednej dobe cenovo strašne dole, ja skôr skúšam predávať online cez bazáre, tu na MK a cez Čarovnú poličku. Mám informáciu, že každú sobotu v Bratislave v Starej tržnici prebieha burza kníh od 9-15. Je možné tam aj knihy vymeniť, ale aké sú podmienky predaja, to presne neviem. Skúste sa tam pozrieť.
knihobot ale daju ti len velmi malu sumu a čo sa nepreda do urcitej doby daruju kam je potrebne
Ak máš nejakú zaujímavú knihu na predaj, kľudne sa pridaj do skupiny Knihomilky 🦄
https://www.modrykonik.sk/group/12913/
@slnkompobozkana ďakujem za pozvanie
Po rokoch inzerovanie a ponukania kdekade som sa nas.ala a poslala syna s nimi do knižnice darovať.A aj drahšie a novšie.Tak hádam poslúžia.Mala som to urobiť už dávno...