Kaderníctvo Klier

14. nov 2022

Pekný neskorý večer baby… prosím vás tie čo máte skúsenosti hlavne v BA čo sa týka týchto kadernictiev. Aké mate skúsenosti? Už ste navštívili, alebo chodíte pravidelne k ním? Ste spokojne či ani nie? Moja kadernicka je momentálne odcestovana na 2 mesiace preč a ja potrebujem súrne už nafarbit a trosku podstrihnut, popripade aj nejakú tu kúru - no veď taká klasika 😀😀 tak sa pytam na vaše skúsenosti popripade aj koľko by to asi tak vyšlo, ci sú až moc drahí. Nikde som totiž nenašla ich cenník na nete. K inej kadernícke by som sa objednala ale čo som skúšala volať dvom čo mi dali číslo jamky tak obe volne az o cca mesiac. A ja by som už potrebovala teraz.
Dakujem vám za vaše skúsenosti😀

nika_val
14. nov 2022

Mám skusenosti ale nie som z BA ale TT tak neviem či ta to bude zaujimat
Moja skusenost je dvojka a cele to zaleží na tom aku kaderníčku tam vychytáš..
Bola som dokopy 4krat tak a 2krat spokojna a 2krat nie že nespokojna ale nebolo to podla mojich predstav ale podla predstav kaderničky
Cena tento april odfarbivanie plus toner 90e
Druhy krat 60e 🤷‍♀️

beatrixx1525
14. nov 2022

Ja mám s nimi skúsenosť v Košiciach, nikdy viac. Prišla som, povedala ako presne chcem ostrihať, najprv ma odhovárala že nieeee že to nebude dobre vyzerať, že jej mám veriť atď ja som jej stále dookola vysvetľovala že už som tak mala a chcem to znova, nakoniec z nej vyliezlo že ona tak strihať nevie. Tak som teda súhlasila že mi len pristrihne konce, dala mi nejaký balzamček zábal či čo, nepýtala sa či chcem rovno mi to nadžabala, zmyla a že 80€ prosím. Ja som len ostala pozerať že či to vážne myslí. No za mňa otras kaderníctvo nikdy viac

muchotrafka298
14. nov 2022

@beatrixx1525 presne rovnaka skusenost aj z BA (OC Vivo). Raz som tam isla, z nudze a prvy a posledny. Tiez maska, bez opytania s tym, ze ja som mala ako bonus este to, ze "mate otrasne jemne vlasy, toto ani podstrihnut pomaly neviem". Takze to evidentne nie je len lokalitou.

nika_val
14. nov 2022

@muchotrafka298 oni ked maju inzerty na hladanie zamestnancov tak tam píšu že to môžu byt absolventi, čerstvy kurzisti, že im nezaleží na tom či maju prax alebo nie .. čo je na jednej strane dobre lebo sa vedia uplatniť hned aj študenti a pod ale na druhej strane oni by im mali davat školenia, interne kurzy atd ale to nerobia
Preto sa stave že pridete tam a robí jeden strih každej..
Čo som bola v TT tak tam mali zamestnaneho chalana čerstvo po škole, venoval sa iba pánom ako barber ale za tu dobu čo som tam sedela (dobre 3h) tak každy jeden chlap od neho odchadzal s rovnakym strihom ..a tak isto to maju niektore ženske kaderníčky
Ja som 2krat chytila dobrú.. a 2 krat nie.. dokonca jednej som vravela že mam jemne vlasy, lamave a prosim ju aby nepoužila silnejší peroxid ako 3%
Jasne že ma neposluchla a dala mi tam 9% (myslim si podla toho ako to pôsobilo rychlo tak na 99% pouzila 9% peroxid) .. a vysledok zničené, vysušené vlasy ešte teraz sa spamatavaju z toho

autor
14. nov 2022

@nika_val Fuha to fakt? Asi tam teda nepôjdem. Dnes som bola v centre a už som sa odhodlavala ale neviem bojím sa 😀 asi počkám na svoju kadernicku a tie ceny fuuu. To je moc. Za podstrihnutie 80€ akože to skade takú cenu nabrala.??

nika_val
14. nov 2022

Ja som platila za odfarbovanie, tonovanie, strih 95e a o mesiac na to za to iste len 65e 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja neviem kde beru tie ceny.. podla čoho
Ale to že sa nespýtaju a daju ti rovno nejaku masku, kúru samozrejme spoplatnenu to viem že robia (hlavne tie mladšie kaderničky lebo ved % z tržieb im idu nejake)
Ale zase ako som pisala 2krat som zase bola spokojna.. je to fakt len o tom na koho tam natrafíš ..ale teda po mojej poslednej navšteve som sa rozhodla neriskovat viacej a našla som si inu kaderničku 😁

scorpionflower1
14. nov 2022

Ja som bola teraz v Color lounge by Klier, je to v Centrali uplne hore, dolu je normalny Klier. CL sa specializuju na rozne techniky farbenia. Kadernicka odviedla perfektnu robotu (baleyage) bola som tam strasne dlho (4 hod.) ale precizna praca. Rataj ale s vyssimi cenami.

uglybetty1234
7. dec 2022

Baby a Klier v Eurovea? To len pridem a ak je miesto, tak ma vezme? Chcela by som spolocensky uces. Len natocit a nejako vypnut. Viete zhruba ceny?

muchotrafka298
7. dec 2022

@uglybetty1234 tam to funguje tak, ze nie su objednavky, takze prides a cakas alebo ides hned. Povies co chces a spravia Ti aj uces. Cenniky maju rozlicne pre kazdu prevadzku. Skus si tam zavolat, nech Ti povedia a vies dopredu, kolko to bude stat.

simca06022011
7. dec 2022

zalezi ako kde, ja som tam chodila strasne vela v ZV, uplne boli super. V BB zase to bolo ako koho som chytila a proste to sa mi ani nechce riskovat :D Co ale poznam dobre kadernicky, vacsinou ide potom kazda svojou cestou, cize by som neriskovala ak mas dobru svoju, ak nejaku drobnost, tak ok...