Joolz kočíky - západné Slovensko

kristina0103
8. jún 2021

Ahojte,

prosím Vás nejaké predajne týchto kočárov v BA a okolie? prípadne aj Západne Slovensko.
Našla som v BA jednu predajňu - vandastore, ale nemajú všetko čo by som rada videla naživo (farby), tak by som aj vybehla inde...ale kam?
Ďakujem
K

sivana09
8. jún 2021

ja som v kazdom kocikovom obchode videla joolz kociky, ale maju vzdy len par kusov.. napr predeti v oc korzo.. nie je to joolz predajna, ale nieco tam najdes

ivkazba
8. jún 2021

Vandastore v BA. Predávajú iba Joolz, Cybex, Bugaboo a Stoke, žiadne iné značky.

grankosko
8. jún 2021

Počula som, že v Žiari nad Hronom je nejaký taký obchod, ktorý sa venuje len tejto značky, no nebola som tam osobne tak neviem na 100% povedať

miskamilka
8. jún 2021

V BA Vanda store, Lulubee, ako bolo spomenute vyssie, tak v BA takmer kazdy detsky kocikovy obchod ma par joolz modelov (pre deti, babymarket - uz som v nich ale davno nebola, tak neviem ako velmi je to aktualne), v Hlohovci Aladdin

simikb
8. jún 2021

@kristina0103 servus, urcite Ziar https://www.kociky-leja.sk/. Pani je super aj po telefone aj osobne. Pocula som len same pozitiva. Zial kvoli corone som sa tam nedostala 🙄ale sestra od nich kupovala joolz sportovy a super servis 😉
PS:kamoska pred 2 rokmi kupovala z nejakeho obchodu kamenného a bol to brutal skandal lebo skoro skoncila bez kocika a bez peňazí.. Musel ist jej muz na predajnu zobrat vystavny kus a hadat sa tam s predavacmi... Boli to mega podvodnici a pritom sam Joolz ich propagoval.. Ked si kupila kocik tak si financovala kocik slecne pred tebou... Proste mega bordel, tak treba byt mega opatrny.

kristina0103
autor
9. jún 2021

Ďakujem všetkým za odpoved. Vo Vandastore som bola, len presne nemaju vzorku toho co chcem - resp. by som skusila obehat aj ine obchody a vidiet farbu vo velkej velkosti. Tazko sa mi vybera 🙂 Bola som v brendone, ale tam joolz vobec nemaju a este nie som zbehla v detskych obchodoch 🙂

kristina0103
autor
9. jún 2021

@miskamilka ďakujem, aladdina som včera vygooglila. Musím tam íst

kristina0103
autor
9. jún 2021

@simikb ved toto. Kočár za 1200 eur a ešte sa budem naťahovať niekde. Ďakujem

dominika_sk
9. jún 2021

Aladdin v hlohovci. Maju ich tam dosť a aj prislušenstvo