Baby, mám tu dosť kamarátiek a švagriny, tak píšem aj takúto blbosť anonymne.
Ale prosím Vás, chcela by som začať a jógou v BA. Je lepšie si zaplatiť nejaké individuálne hodiny a potom sa pridať na kurz pre začiatočníkov alebo naň ísť rovno? Ako často by ste odporúčali cvičiť, aby som sa zlepšovala? 2x týždenne na kurze a 2x doma? Kam by ste odporúčili v Ba-Ružinov/Nové mesto?
Vďaka 🙂
Asi to nebudu kamaratky, ked ani na jogu sa nemozes spytat tak aby o tom vedeli :D
Ale ked sme pri tom, neviem co to je za jogu ale v kniznici bratislava nobelova je joga. Skus pozriet
Odporúčam Yogo City na Gajovej 😊. Super prístup, všetko vysvetlia, povenujú sa, keď je niekto úplný začiatočník. Veľmi príjemná atmosféra, inštruktorky chodia medzi cvičiacimi a naprávajú do správnych pozícií. Za mňa HYC nie, absolútne nič nevysvetlia, cvičia si sami pre seba, a to som bola na viacerých inštruktorkách... Aspoň ja mám takú skúsenosť... 🙂🧘🏼♀️
urcite chod normalne na jogu pre zaciatocnikov 🙂 nezaplat hned kurz, chod na 1-2-3 otvorene hodiny a potom sa rozhodnes - super je HYC v Ruzinove alebo aj Ayisi Yoga center, Zen Flow, velmi sa mi pacila aj Naty v River Parku