Mate niekto skusenost, je realne najst si v BA pracu na 4 hod v kancelarii? Neriesim teraz nejak super odbornu pracu ako programator, pravnik, proste nieco co sa da za max par mesiacov naucit. Mam dost vysoku kvalifikacii v odbore, kde vsak pracu na 4 hod nezozeniem.
Štatistický úrad, daňový úrad
U nás pomáhajú učiť, niekoľko kolegov po 4-5 hodín, čiže 1 deň v týždni. V BA by ti tiež boli vďační za výpomoc. Aký máš odbor?
V kancelarii nie,tam vysokoodborneho cloveka netreba a ani ho prijimat nebudu,lebo ten za 5e robit nebude. Bud si najdu studentku,alebo niekoho po skole na tych par hodin. Preco radsej na 4h nejdes do obchodu alebo upratovat,ale chces byt v kancli?
@lenkahvh daňový úrad berie na 4 hodiny?
@iwesska lebo by som chcela zamestnat hlavu, nie ruky 🙂.
@aurelia2000 robim v IT oblasti, ale som skor taka spojka medzi IT a businessom
Pozri portal statnej a verejnej spravy, su zam institucie, kde chyba tolko ludi, ze su ochotni robit ustupky, napr. nedavno na tom bol dost zufalo Statisticky urad
@zuzike123 dakujem
Mne sa to podarilo, v mojej vysnenej firme a na polovičný úväzok. Robím v kancelárii na PC s faktúrami 🙂 Určite sa dajú nájsť pozície kde ťa zoberú aj na 4 hodiny.
@1andrea111 poznám dve, ktoré robia na veľmi krátky úväzok, lebo majú okrem toho ďalšiu prácu na viac hodín, čiže je to možné
Akekolvek pomocne prace ako asistentka. Ocakavaj, ze to bude mizerne zaplatene, pretoze nejaka extra kvalifikacia sa nevyzaduje