Jasličky v Ružinove

natalkiis
21. feb 2024

Dobrý deň. Chcem dať moje dieťa do jasliciek, v akom veku ste dávali do jasliciek to svoje? Je možnosť niekde v BA, najlepšie v Ružinove dať do jasliciek aj mladšie babatko? Do roka napríklad? A aké máte skúsenosti s jasličkám?

Prosím odpovede len od mamičiek, ktoré chcú pracovať a majú skúsenosti s jasličkám, nie od mamičiek, s nevyžiadanou odpoveďou, ktoré sa dobrovoľne rozhodli ostať doma s detičkami.

Ďakujem za každú odpoved k mojej otázke

natalkiis
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bamboa
21. feb 2024

Ja mám dcéru na Palkovičovej. Myslím, že berú od 18 mesiacov, moja nastúpila keď mala 21 mesiacov. V triede bolo 15 detí a 3 učiteľky. Kto potreboval, mal plienky, kto nie, boli šerblíky alebo záchodíky. Ak bolo treba, tak aj sprcha. Malá tam chodi aj tento rok (do vyššej triedy), keďže do škôlky sa nedostala a vo všeobecnosti nemám čo vytknúť. Ona je spokojná, teší sa tam, tak som spokojná aj ja 🙂

ibajaanikiny
21. feb 2024

@natalkiis pozri Chobotnicku,maju aj stranku na FB,beru aj mensie deti,takze sa staci ozvat,ci maju miesto….

natalkiis
autor
22. feb 2024

@bamboa ďakujem 🙂

natalkiis
autor
22. feb 2024

@ibajaanikiny ďakujem 🙂

jvasill
24. feb 2024

Dobrý deň, ja zvažujem v Ružinove Detské kráľovstvo. Berú od pol roka a prispôsobujú sa režimu bábätka (údajne). Kolega tam má dcéru a myslím, že sú spokojní. My sme sa tam ale ešte neboli pozrieť.