Ahojte, prosím o akékoľvek rady a odporúčania jasličiek v Ružinove. Vopred ďakujem ) 🧸
Neviem aké je dieťatko veľké ale ako prvé zo všetkých skús tie na Palkovičovej. Odporúčam tam najprv zavolať, či sa oplatí podávať prihlášku. Teraz majú letnú odstávku, pozri si stránku Ruzinova, kam by sa dalo zavolať. Ale som s nimi veľmi spokojná.
A blízko pri Miletičke je Detské kráľovstvo na Zvolenskej. Skúsenosť spred niekoľkých rokov, ale tiež veľká spokojnosť.
@labkosuch fuh no uz je to par rokov, ale vtedy sme boli spokojni, riaditelka a zaroven majitelka bola velmi pro-detsky orientovana a zamestnavala tam zdravotnu sestru, obe boli take babickovske k tym detom, vtedy si aj sami varili a velmi detom chutilo. Mala som tam dceru od roka do styroch. To uz ale bolo take, ze ozaj bola najstarsia a s rovesnikmi v skolke mohla napredovat viac asi, myslim ten posledny rok. Do skolky potom chodila do Seahorse v Podunajskych.
@minimie Ahoj mozem sa opytat, tym, ze tie jaslicky na Palkovicovej su statne je tam vobec moznost sa dostat? Ci tam je plnka?
@ewelinka21 neviem ako je to teraz, my sme sa tam dostali pred rokom počas korony keď mali mali detí málo a na Facebooku mestskej časti alebo starostu bol oznam uprostred minulého leta. Ja som tam vtedy volala koncom augusta či sa oplatí vôbec podať prihlášku. Ale pokiaľ viem, nie sú štátne, patria mestskej časti Ružinov a tiež je to tam dost drahé, hoci oproti súkromným je to asi o vyše stovku lacnejšie. Ružinov to nejako extra moc nedotuje.
@labkosuch ahoj, neviem sice, ktoru cast Ruzinova myslis, dcera chodila do Drobceka, ale to je skor tusim Prievoz