Jasličky v Ružinove

labkosuch
21. júl 2021

Ahojte, prosím o akékoľvek rady a odporúčania jasličiek v Ružinove. Vopred ďakujem ) 🧸

vikusjk
21. júl 2021

@labkosuch ahoj, neviem sice, ktoru cast Ruzinova myslis, dcera chodila do Drobceka, ale to je skor tusim Prievoz

labkosuch
autor
21. júl 2021

@vikusjk Ahoj byvam pri Mileticke, ako sa Vam tam pacilo?

minimie
21. júl 2021

Neviem aké je dieťatko veľké ale ako prvé zo všetkých skús tie na Palkovičovej. Odporúčam tam najprv zavolať, či sa oplatí podávať prihlášku. Teraz majú letnú odstávku, pozri si stránku Ruzinova, kam by sa dalo zavolať. Ale som s nimi veľmi spokojná.

minimie
21. júl 2021

A blízko pri Miletičke je Detské kráľovstvo na Zvolenskej. Skúsenosť spred niekoľkých rokov, ale tiež veľká spokojnosť.

vikusjk
21. júl 2021

@labkosuch fuh no uz je to par rokov, ale vtedy sme boli spokojni, riaditelka a zaroven majitelka bola velmi pro-detsky orientovana a zamestnavala tam zdravotnu sestru, obe boli take babickovske k tym detom, vtedy si aj sami varili a velmi detom chutilo. Mala som tam dceru od roka do styroch. To uz ale bolo take, ze ozaj bola najstarsia a s rovesnikmi v skolke mohla napredovat viac asi, myslim ten posledny rok. Do skolky potom chodila do Seahorse v Podunajskych.

ewelinka21
27. aug 2021

@minimie Ahoj mozem sa opytat, tym, ze tie jaslicky na Palkovicovej su statne je tam vobec moznost sa dostat? Ci tam je plnka?

minimie
31. aug 2021

@ewelinka21 neviem ako je to teraz, my sme sa tam dostali pred rokom počas korony keď mali mali detí málo a na Facebooku mestskej časti alebo starostu bol oznam uprostred minulého leta. Ja som tam vtedy volala koncom augusta či sa oplatí vôbec podať prihlášku. Ale pokiaľ viem, nie sú štátne, patria mestskej časti Ružinov a tiež je to tam dost drahé, hoci oproti súkromným je to asi o vyše stovku lacnejšie. Ružinov to nejako extra moc nedotuje.

ewkajan
27. sep 2021

@minimie ahoj. Mozem sa spytat via na tie Jaslicky na Palkovicovej a vasu skusenost? Zaujima ma prist k detom, aj mensim od 1,5 roka a celkovo vas dojem 🙂 Vdala

minimie
27. sep 2021

@ewkajan ja som veľmi spokojná, mne tam nastúpil malý keď mal jeden a pol roka. Vôbec neplakal keď tam išiel, ale on je aj dosť spoločenský. A pred letom mi ho odplienkovali, toto som ani nemusela riešiť. Ale to robia aj v súkromných jasliach.

ewkajan
27. sep 2021

@minimie super vdaka. Este som vam pisala spravu ;)

lukina20
2. jan 2022

@ewkajan
@minimie
pisala som vam ss 🙂