IP vzdelávanie Kremnická Bratislava - gymnázium

27. dec 2024

Ahojte chodí niekto na toto gymnázium? Do kedy je prosím potrebné zaplatiť druhú splátku ak platím polročne ? Neviem kde som založila zmluvu a na mail mi neodpisujú.

m2002
27. dec 2024

Ahoj . Som v 4 roč gym. Na tejto škole .
Najlepšie je ist osobne pretože telefón zdvíhajú málokedy . Ja som platila všetko naraz ale pokial viem do novembra mala byt zaplatená ďalšia splátka a potom si na to dávajú penále

autor
27. dec 2024

@m2002 osobne to mám cez pol krajiny 😁 . Ja som platila pri zápise 100€ zapisné +400€ za prvý polrok a ďalších 400€ mala byť splátka niekedy okolo pol roka , ale neviem kedy presne.

autor
27. dec 2024

@m2002 inak ako si spokojná? 😃 Lebo ja som teda kvalitu vzdelávania čakala inú. Na skúšky prišiel "učiteľ" s tým, že on ani nie je učiteľ 😂 . Aj z niektorých predmetov učivo vôbec neposielajú.

m2002
27. dec 2024

Poviem len toľko že tento rok maturujem a nič neviem 😂. Tiež som čakala iný prístup a ins štýl učenia . Počkaj si na 4 rocnik tak už budu prísnejší a pomáhať vôbec na skúškach nebudú

ivka225
27. dec 2024

Gymnázium Kremnická už začína byť celoslovensky známe ako továreň na maturitné vysvedčenia za (takmer) nič. Teda pardon ... za peniaze.

autor
27. dec 2024

@m2002 vieš čo , to mi nevadí, ja venujem tomu samoštúdiu maximum, na skúšky som bola pripravená, čiže pomáhať mi nik nemusel, ale čakala som, že aspoň tie materiály k tomu štúdiu budú. Lebo keby sa mám učiť len z toho čo oni sem tam pošlú, tam na maturite môžem komisií medzi dverami zamávať a ísť rovno domov lebo by som nevedela nič. A človek platí ako blázon .