Ahojte chodí niekto na toto gymnázium? Do kedy je prosím potrebné zaplatiť druhú splátku ak platím polročne ? Neviem kde som založila zmluvu a na mail mi neodpisujú.
@m2002 osobne to mám cez pol krajiny 😁 . Ja som platila pri zápise 100€ zapisné +400€ za prvý polrok a ďalších 400€ mala byť splátka niekedy okolo pol roka , ale neviem kedy presne.
@m2002 inak ako si spokojná? 😃 Lebo ja som teda kvalitu vzdelávania čakala inú. Na skúšky prišiel "učiteľ" s tým, že on ani nie je učiteľ 😂 . Aj z niektorých predmetov učivo vôbec neposielajú.
Poviem len toľko že tento rok maturujem a nič neviem 😂. Tiež som čakala iný prístup a ins štýl učenia . Počkaj si na 4 rocnik tak už budu prísnejší a pomáhať vôbec na skúškach nebudú
Gymnázium Kremnická už začína byť celoslovensky známe ako továreň na maturitné vysvedčenia za (takmer) nič. Teda pardon ... za peniaze.
@m2002 vieš čo , to mi nevadí, ja venujem tomu samoštúdiu maximum, na skúšky som bola pripravená, čiže pomáhať mi nik nemusel, ale čakala som, že aspoň tie materiály k tomu štúdiu budú. Lebo keby sa mám učiť len z toho čo oni sem tam pošlú, tam na maturite môžem komisií medzi dverami zamávať a ísť rovno domov lebo by som nevedela nič. A človek platí ako blázon .
Ahoj . Som v 4 roč gym. Na tejto škole .
Najlepšie je ist osobne pretože telefón zdvíhajú málokedy . Ja som platila všetko naraz ale pokial viem do novembra mala byt zaplatená ďalšia splátka a potom si na to dávajú penále