Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava. Mám tam záujem ísť študovať v septembri na OA externe ale čítala som veľa negatívnych recenzií niektoré sú už pár rokov staré. Ako je tam s prístupom učiteľov a skúšky a taktiež platenie. Ďakujem za info.
@erikababula ahoj, ja som podala tiez ake si si dala studium ?
@misha0606 ja som si dala e-learning🙂
@misha0606
@erikababula ahojte obidve idete OA alebo aj gymnázium? Ja idem od septembra tiež ale e-learning gymnázium. Ináč je tu aj skupina kde je pár ľudí čo tam študovali alebo studuje
@doda3103 ahoj ja idem na OA e-learningovou formou.Prijmacie skúšky som nerobila ale uz som platila 300€ školné.
@erikababula prečo 300€? Však školné je 800€ na rok a 100za prijímacky
@doda3103 celkovo Ip som pozerala ja dlho už vyše roka a veľa negatívnych recenzií už aj u študentov ktorý to vyštudovali vraj všetko sa už tam platí. A druha vec mám vyštudovanú školu kuchár a moc by sa celkovo do životopisu nehodilo maturita spravená obchodna akadémia. V gastroškole ponúkajú podnikanie v remeslách a službách. Čo už má aj pre mna v budúcnosti význam.
@doda3103 platim to na splatky prijmacky 100€ a 200€ prva splátka
@erikababula aj ja platím na splátky teraz 200€ a potom po mesiaci platiť budem
Dievčatá a čo jazyk nebojíte sa?
@misha0606 tak ja si čo to pamätám ešte al fakt minimum,už som si objednala knižky na maturu a plus mám ešte zo školy knihu a pracovný😁 stiahla aplikáciu na nemčinu. Ja som mala 1,2 zo slohu v škole ale rozprávať som tak na 3 dávala Max aj to sa učiteľka musela pýtať preto sa toho obávam. Plus keď som si čítala tie témy čo treba vypracovať koniec
@doda3103 ja ano, prihlásila som sa na anglický jazyk a po anglicky viem len základné slová.🙈
@erikababula no ja mám dobré základy nemčiny 7rokov som sa ju učila z nej maturujem keď som chcela svoju školu dokončiť tak by som musela z anj maturovať a to by som nedala lebo len 2roky na strednej som mala. Takže knihy nejaké objednané ale rozmýšľam nad doučovanim. Plus stále rozmýšľam nad predmetmi aké si vyberiem k mature😩
@doda3103 to je super teda.Ja som tiež rozmýšľala nad doučovaním.Učebnice mám doma ešte aj aplikaciu som si stiahla snáď do maturít niečo budem vedieť 🙈
Ahojte, hlásim sa tiež prihlásená na gym externe.
@doda3103 tiež idem gym. . Prosím vás už sú nejaké podklady ? Alebo niečo ? Zatiaľ nemám žiadne info a virtuálne triedy sú len 2023/2024 podľa mna to je tam ešte staré
@katuska258b ja to nejak nesledujem ešte podľa mňa to bude aktuálne až koncom augusta
@doda3103 aj ja si myslím len asi stresujem skôr 🙈
Ahojte od septembra aj ja nastupujem do 3ročníka OA😁
Ahojte , aj ja idem od septembra OA. Čo tak vytvoriť si spoločnú skupinu na whatsapp?
@mity24011 zamna kludne môžme 😊
Oki. Chce si to zobrať niekto na starosť? Nejaký dobrovoľník/čka?🙂
Ahojte aj ja nastupujem v septembri do 3. Ročníka OA 🙂
@erikababula aj ja 😄
@misha0606 ahoj ja som teraz poslala prihlášku.Neviem ako to tam funguje ,ale platit sa da mesačne, štvrť ročne alebo pol ročne🙂