Invisalign Bratislava

luci_dar
5. mar 2024

Ahojte, hladala som aj staršie diskusie, zaujímajú ma najnovsie skusenosti. Prosim, kde ste si dali Invisalign v Ba? Mam plánovanú konzultáciu v Dr.Martin, mala som aj v PerfectOrtho, zaujima ma celkový prístup, spokojnosť. co vsetko ste mali zahrnuté v cene a pod. Kazda skusenost poteší.

Dakujem!

jaaankaaaa
5. mar 2024

No v prvom rade, na akejkoľvek klinike si zistite, či zubár, ktorého vám pridelia, nie je len obyčajný zubár - je potrebné mať atestáciu v odbore ortodoncia/ čelustny ortopéd (overiť si meno zubára môžete napr. na stránke orto.sk )
Totižto sa nám tu na SK rozmohol taký nešvár, že Invisilign poskytujú aj obyč. zubári a aj na niektorých známych klinikách propagovanych roznymi influ 😉 tak pozor na to

baboobchod
5. mar 2024

My sme so synom chodili www.klostermann.sk

autumm
5. mar 2024

Aj na heydukovej robia

basulaak
5. mar 2024

@luci_dar mna zaujal biodent. Tam maju aj orientacnu cenu myslim 4300€. Je to indi vindi ale tam asi pojdem v lete tiez na invisil.

monika_mes
5. mar 2024

Ku klostermann chodím aj ja. Perfektný prístup, krasne ambulancie, určite odporúčam.

brrunetkaa
5. mar 2024

Baby neviete mi poradiť či sa v BA niekde da platiť aj na splátky? Lebo skoro 5 tisíc € dať hneď na šupu je dosť….A ešte jedna otázka, keď viem že mi budú trhať aj zub, tak v tej dlahe vedia to prázdne miesto akoby zamaľovať / zamaskovať, že nebudem mat dieru v chrupe ale bude to vyzerať akoby sa žiadny zub netrhal? Ďakujem ak máte skúsenosti 🙂

luci_dar
autor
5. mar 2024

@jaaankaaaa ano, lekár u ktoreho som bola je celustny ortopéd, presne to som si kontrolovala 🙏. Jeho meno je v dtb.

luci_dar
autor
5. mar 2024

@brrunetkaa je to na splátky, mechanizmus mozno vsade troska iny. Ale bolo to rozdelené na tri casti. Chcem ale pre porovnanie este jednu konzultáciu. Pozriem aj klostermann.

ada12345
10. mar 2024

My chodime do Dentaderm v Auparku. Tiez sa da platit na 3 splatky. My sme zatial spokojni.

michaela4242
16. mar 2024

Ahoj, akurát som skončila liečbu v Dr. Martin, maximálna spokojnosť. Platila som 4000€ v zľave z 5000€. Pridelili mi doktorku Anastaziu Sidiropoulou, podľa mna si ju vieš aj vyžiadať. Veľmi milá príjemná doktorka a hlavne stále pozitívne naladená. V cene boli všetky kontrolné vyšetrenia, rtg, fotky, a scan zubov, samozrejme dlahy na celé obdobie, gumičky a príslušenstvo, aj dodatočne objednané dlahy, v prípade, že sa mi zuby neposunuli ako mali. Jediné čo nebolo v cene, bol nočný udržiavaci strojček, po skončení liečby, ten ma vyšiel cca 300€ za 2ks strojčekov a drôtiky na zuby 80€. Po ukončení liečby treba ešte zuby kontrolovať, takže aj prvá kontrola bola zdarma, ďalšie sú už spoplatnené, neviem koľko, pretože ešte som tam nebola. Jediné, čo ma zaujalo, bolo to, že niektoré spoločnosti majú aj nejakú appku, kde si robíš fotky a kontrolujú ta na dialku, toto u mna nebolo, ja som chodila na kontrolu priamo k doktorke. Domov mi dali dlahy na cca 2 mesiace a potom som išla na kontrolu, zo začiatku to bolo častejšie.

basulaak
16. mar 2024

@michaela4242 a musela si platit naraz ci sa dalo platbu rozdelit pls? Dakujem 🙂👍

luci_dar
autor
22. mar 2024

@michaela4242 Dakujem, ono tie ceny sli ale aj hore inde, predpokladam, ze si liecbu začínala mozno 2 roky dozadu. Ja som sa uz rozhodla, do dr.martin som ani nesla a zrusila konzultáciu. Po širšom prieskume idem do PerfectOrtho. Ale zaujima ma, si spokojna so stavom po strojčeku?

michaela4242
23. mar 2024

@basulaak áno, dalo sa rozdeliť platbu, na 2 alebo 3 krát. Ja som si zaplatila zálohu a potom cely zostatok.

michaela4242
23. mar 2024

@luci_dar neviem, aké sú ceny v Dr. Martin teraz, vtedy to bolo 5000€, so zlavovym kódom od jednej influencerky som to mala za 4000€. Liečbu som začínala pred 2 r. Ja som teda s výsledkom veľmi spokojná 🙂