Ahojte,
chcela by som sa na Vás otočiť s prosbou, v septembri nastupujem do 1ročnika na Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Včera mi prišlo, že mi bohužial nepridelili internát. A teraz neviem čo mám robiť. Ak má niekto skúsenosti s týmto a vie mi nejako poradiť kde sa dá ubytovať bola by som veľmi vďačná
Ďakujem
@naty1349 možno by si mohla požiadať o udelenie výnimky, myslìm že je aj taká možnosť...dochádzať by bolo pre teba veľmi komplikované?
Skús osloviť aj stredoškolské internáty. U nás tak baby nejaký čas bývali.
@salamistka bohužial dochádzať je problém. Bývam 150km od BA. A musím raz prestupovať. Takže cestovanie len do školy mám tak na 3 hodiny. O udelení výnimky? O tom som ešte nepočula. Ďakujem pozriem
@jankalukasova ďakujem skúsim sa popýtať.
@naty1349 na začiatku akademického roka sa obyčajne posunie poradie, veľa študentov odmietne internát alebo nenastúpi na ubytovanie, takže ešte je možnosť internát získať, bude to však možno aj 2-3 týždne po začiatku školy, mojej známej dcéra tak internát dostala. Potom je tu ešte spomínaná možnosť stredoškolského internátu. Tie zvyčajne nie sú úplne naplnené, takže majú voľné miesta.
Toto si skusala? https://www.studentresidence.sk/