Internáty - Bratislava

naty1349
30. júl 2022

Ahojte,
chcela by som sa na Vás otočiť s prosbou, v septembri nastupujem do 1ročnika na Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Včera mi prišlo, že mi bohužial nepridelili internát. A teraz neviem čo mám robiť. Ak má niekto skúsenosti s týmto a vie mi nejako poradiť kde sa dá ubytovať bola by som veľmi vďačná
Ďakujem

salamistka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
salamistka
30. júl 2022

@naty1349 možno by si mohla požiadať o udelenie výnimky, myslìm že je aj taká možnosť...dochádzať by bolo pre teba veľmi komplikované?

54tinka54
30. júl 2022

@naty1349 tak väčšinou študenti čo nedostali internát si riešili nejaký privát. Čiže skus si pohľadať nejaký študentský byt kde budeš mať svoju alebo zdieľanú izbu (už podľa tvojich finančných možností).

jankalukasova
30. júl 2022

Skús osloviť aj stredoškolské internáty. U nás tak baby nejaký čas bývali.

naty1349
autor
30. júl 2022

@salamistka bohužial dochádzať je problém. Bývam 150km od BA. A musím raz prestupovať. Takže cestovanie len do školy mám tak na 3 hodiny. O udelení výnimky? O tom som ešte nepočula. Ďakujem pozriem

naty1349
autor
30. júl 2022

@jankalukasova ďakujem skúsim sa popýtať.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzzinkaa
30. júl 2022

@naty1349 Skúsila si už poslať odvolanie ? Môj brat minuly rok tak internát dostal nakoniec.

celka12
30. júl 2022

@naty1349 na začiatku akademického roka sa obyčajne posunie poradie, veľa študentov odmietne internát alebo nenastúpi na ubytovanie, takže ešte je možnosť internát získať, bude to však možno aj 2-3 týždne po začiatku školy, mojej známej dcéra tak internát dostala. Potom je tu ešte spomínaná možnosť stredoškolského internátu. Tie zvyčajne nie sú úplne naplnené, takže majú voľné miesta.

ddaassuullaa
30. júl 2022
mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz