Internát v Bratislave - Hroboňova 4

zuzanahe
24. aug 2022

Mate niekto skusenosti s tymto internatom? Syn tam ma byt ubytovany v bloku C. Zatial som pocula a citala len same negativa.Budem vdacna za kazde info.

ella1234
24. aug 2022

@zuzanahe úprimne? druhý najhorší internát čo má EUBa, tiež som bola v bloku C. Ale myslím že chalanovi to bude úplne jedno 😂
Negativa su spolocne sprchy a wc na chodbe .. väčšina býva pokazená,jedna kuchynka na poschodí v mini veľkosti... pozitívom je cena intraku a že odtiaľ chodi samostatná linka do školy takže aj ked je to cesta cez celu BA ale trasa do školy je vďaka tomu krátka.

ella1234
24. aug 2022

@zuzanahe ...v okoli je park kde sa dá behávať a kúsok je ihrisko napr na futbal... internet je riešený na izbach iba pripojkou, wifi nie je, treba si hotspot spraviť dohodnúť sa so spolubývajúcimi.. myslím že tam je jedna spoločná studovna.. kľudne sa pýtaj ak ta nieco zaujima

wade
24. aug 2022

ach jaj, stara dobra hopa ;) internat to bol hrozny, ale skvele roky zivota 🙂

zuzanahe
autor
24. aug 2022

@ella1234 ach jaaj, ten moj synak je trosku na vacsie pohodlie a komfort zvyknuty🤭
ale aj dcera studuje v Brne, takze privat nam financne nehrozi
chladnicka tam asi nie je,ze?
a vlastne spotrebice tam na izbe moze mat?
napr. konvicu, pripadne minichladnicku
alebo sa to tam ani nezmesti? kolko je tam vlastne miesta na tej izbe?

ella1234
24. aug 2022

@zuzanahe väčšinou na tento internat davaju prvakov z rovnakej fakulty čiže aj tak im je tam nakoniec spoločne dobre 🙂 a ďalšie roky uz je to lepšie a lepšie.
Chladnicka tam nie je, vsetky mozne spotrebiče môžu mať na izbe ale za vsetko sa zvlášť plati. My sme sa napr dohodli tri baby jedna zohnala chladn ičku jedna mikrovlnku atď a spolocne sme sa skladali kazdy mesiac, ceny by mali byt niekde zverejnene. Zmestiť sa to zmestí.
Kanvica je zdarma.
Na izbe môžu byť asi traja štyria...niekedy vyradia posteľ a novu tam nedajú.. štandard boli 3 osoby..ale každý ma svoj stol policku skrinku taku vyssiu, stol a stoličku.
Doporučujem nejaku mensiu stolnu lampu si doniesť.

ella1234
24. aug 2022

@wade ale Hroboňova 4 je DOPA nie HOPA. Hopa uz je v porovnaní s tym luxus 😀

lucilaines
24. aug 2022

Tiez mam zazitky z tohto intraku asi spred 10 rokov..krasne casy 😃internat je to veru naozaj z tych horsich, mozno ti syn prvu noc trocha pofnuka do telefonu..ale daj tomu cas, nezaskodi mu trocha skoly zivota a nakoniec bude na to rad spominat ako nakoniec vsetci 🙂

zuzanahe
autor
24. aug 2022

@ella1234 joj dakujem, uz som trochu kludnejsia, asi to viac prezivam ako syn😆

ella1234
24. aug 2022

@zuzanahe nie je zaco neboj isto to zvládne statočne 🙂 a na aku ide fakultu? A odbor?

veronicka7
24. aug 2022
zuzanahe
autor
24. aug 2022

@ella1234 fpm, idu tam aj nejaki jeho kamarati ale len mojmu pridelili dopu, ostatnych rozhodili kade tade, na hopu, na vlcie hrdlo i na starohajsku, aj ked mal viac bodov ako oni a je 20. v poradi ubytovanych, a dostal co dostal, nejako nechapem, ako to urcovali🤔

ella1234
24. aug 2022

@zuzanahe a nezvolil si ho on sam v prihláške náhodou? Lebo mozno ak si jeho kamoši dali napr starohajsku že im vyhoveli? 🤷

zuzanahe
autor
24. aug 2022

@ella1234 nie, dával si starohájsku 4, vybral si aj konkretnu izbu, o Hrobonovej ani neuvazoval

dzlucia
20. sep 2022

@zuzanahe tak to mi hovor netuším ako to dostávajú ale je to úplne hrozne. Zrazu sú z dospelakov krpci 🤔😔