Internát - ubytovanie v Bratislave

naty1349
9. sep 2022

Ahojte…. ☺️
Potrebovala by som poradiť, už som zúfala
19. 9 2022 nastupujem na VŠ do BA a bohužiaľ mi neschválili internát. Dva dni som behala po BA a zháňala nejaký iný internát… bohužial nič som nezohnala… všade ma odradili so slovami ze je plno a ze sa mam íst spýtat oktober- november… len ja nemám ako dochádzať do školy, je to tak 3 hodiny cesty aj s prestupmi… fakt by som nedala cestovať denne 6 hodín… tak by so sa obrátila na Vás s prosbou či nepoznáte nejaký internát kde maju voľno alebo nejaku izbu do prenájmu tak do 200€… potrebovala by som tak ubytovanie od takeho 17.9 do takého novembra… Ďakujem

1xenia1
9. sep 2022

Skúšala si obvolať stredoškolské internáty?

marcellka32
9. sep 2022

No izbu v byte treba hľadať, ale do 200 to neviem či je reálne v Ba....

viestta
9. sep 2022

Mala si na nástenku v každom intrak co si bola dat oznam,, že hľadáš izbu. To by malo väčšiu šancu na úspech ako tu. Vysokoškoláci často hľadajú spolubývajúcich do podnájmu. Možno aj cez fb hľadať

aeruginosa
9. sep 2022

Nastupujes na VS - cize si prvacka? Tak to by si mala internat dostat automaticky, nie?

Uz jedine obvolat stredoskolske internaty, popozerat hostely (niektore ponukaju ubytko na mesiac za vyhodnejsiu cenu), alebo teda uz byt.. ale do 200€/mes teraz uz len tazko. Budes rada, ked nieco schopne najdes. Velmi neskoro si to zacala riesit.🙁

hahah1
9. sep 2022

@aeruginosa bohužiaľ, už to tak nie je, že prvák automaticky dostane internát

marcellka32
9. sep 2022

https://ringo.topky.sk/detail/60cbb3f04e3b2/pre...
Píše že 200 za izbu, volaj tam ak nemáš iné východisko

aeruginosa
9. sep 2022

@hahah1 odkedy to tak nie je, ak sa mozem spytat? Vobec som nevedela, ze nieco menili…

hahah1
9. sep 2022

@aeruginosa Fúha, netuším odkedy to tak je, no tento rok určite, kopu známych nemalo internát vôbec istý a bola celkom "bitka" o izbu.

lopka1313
9. sep 2022

Hladaj spolubyvanie, kludne aj v spolocnych izbach, Na intraku by si tiez v izbe nebola sama. Pozri stranky na spolubyvanie/zdielane izby, ja uz aktualne nepoznam, ale hladaj podla vyrazu spolubyvanie, zdielana izba, postel v izbe... Ja som tak tiez byvala na vyske a neskor v samostatnej izbe po vyske. Inak intraky prvakom na vyske na STU nedavali ani cca 13 rokov dozadu - som od humenneho ("len" 510 km od skoly) a intrak som nedostala, lebo som mala horsie vysledky na prijimackach...

lilke
9. sep 2022

Vyskúšaj stredoškolské internáty alebo špeciálne základné/stredné školy, ktoré sú internátne.

lauha21
9. sep 2022

Ahoj, na facebooku sú cca 3 veľké skupiny “podnájom v Bratislave” pridaj sa tam a hľadaj, tam si napíš, že hľadáš izbu do 200€ očakávaj, že za 200€ to bude zariadenie ako taký internát ale niekde na konci Petržalky alebo v podunajských Biskupiciach to sú ešte také lacnejšie lokality… ale niekedy sa na teba usmeje šťastie aj v iných lokalitách… asi si ako prváčka nevedela ako sa zajednávajú internáty, lebo mojim spolužiačkam sa za 4 roky ani raz nestalo, že by si nejaká z nich nestihla kliknúť internát v danom čase, ak sa aj izba uvoľní tak najskôr od 30.9., keď sa niekto neubytuje, čo sa však tých privátov týka daj si pozor, ceny energií idú rapídne hore a prenajímatelia nebudú platiť míňanie nájomníkov za svoje tak si poriadne prečítaj zmluvu, aby si vedela ako sa platia energie vačšinou sú všetky dobré ubytká vychytané keďže študenti toto riešia k začiatku septembra ale držím palce 😊

basska_b
9. sep 2022

Musis pozerat izby. A v septembri byva brutal napor... ja som bola kedysi v takej totalnej diere na Dlhych dieloch, kde bol bordel, flase od alkoholu a ked som povedala, ze hmmm, ja sa ked tak ozvem, tak pokrcili plecami, ze maju este 6 zaujemcov 🤣 jedna kamoska sa takto pridala ku kamoske bratislavcanke na byt aspon na 2 noci, ale ona to mala na dochadzanie nieco vyse hodiny... v dalsom byte mal majitel v 2 izbach asi 5 bab, ako prve si z vacku vytiahol popolnik, zapalil si a povedal, ze v byte sa fajcit nesmie... Boli to zufale obhliadky... nakoniec som dala do googla "izba podnajom bratislava" a na bazosi hladala 80rocna pani Olga z Ruzinova slecnu do samostatnej izby za 160 eur. Krasne 4 roky mojho zivota 😃

akje
9. sep 2022

Ahoj, nasla som toto. Popozeraj si to cele, najlepsie vies, v ktorej casti BA hladas ;) drzim palce

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz