Internát Mlynská dolina

19. júl 2023

Ahojte,
je tu niekto, kto byva/byval na tychto intrakoch v BA? Ako ich hodnotite co sa tyka stavu? Dalo sa tam byvat?

pribinak
19. júl 2023

Áno dalo, bývajú tam aj zahraniční študenti. Je to študentské mestečko, hentam všetko od obchodov, dobrá dostupnosť do mesta, bary, diskotéky, zdrav. stredisko, ….
Pre extra náročných je ešte možnosť privatic

autor
19. júl 2023

Nasla som taketo video a to mi pride naozaj ako extremna katastrofa, tie sprchy teda hlavne a to nie som vobec narocna. Vraj sa to tam nezmenilo.🫣

https://www.youtube.com/watch?v=FYA7AvRsUBY
pribinak
19. júl 2023

Video je z roku 1990? To je viac ako 30 rokov staré

mogaa
19. júl 2023

Za tú cenu nečakaj žiadny luxus....

autor
19. júl 2023

@pribinak no ved toto a ako som si citala komenty, tak je to tam vraj stale v rovnakom stave.

autor
19. júl 2023

@mogaa luxus necakam vobec… len tie sprchy ma dorazili celkom. To podla mna v base maju lepsie.☹️

kikiballa
19. júl 2023

A ktorý internát? Atriaky? Šturak? Mladosť? Všade sú aj nové časti aj staré časti. Každá izba vyzerá inak. My sme si s babami vymalovali izby aj celú bunku na šturaku, kúpeľňu sme vydrhli savom a úplne v pohode sme fungovali. Záleží aj od spolubývajúcich. Prvý rok bude šok. Potom si zvykneš 😁😁😁😁

autor
19. júl 2023

@kikiballa Atriaky.

ivettva
19. júl 2023

Bývala som na atriakoch 5 rokov. Na väčšine blokov sú tie sprchy a wc už vymenené. Počas 5 rokov som bývala na rôznych blokoch aj lepších aj horších. Dá sa na to zvyknúť a na niektorých blokoch už máš aj izby vynovené. Pre mňa boli najhoršie tie spojené balkóny, cez ktoré stále niekto chodí. A taktiež sprchy a wc pre celú chodbu to tiež nebolo ideálne.

kikiballa
19. júl 2023

Ja som bývala na vynovenom "Kčku" izby,chodba aj wc všetko bolo nové. No ako píše ivettva,veľmi mi vadilo tie spojené balkóny. Furt niekto behal hore dolu, prechádzalo sa cez izby keď si chcela ísť na nižšie poschodie. Furt niekto hulakal na izbe a keďže je to Atrium, v podstate to všetci počuli. Nevýhodou je žiaden výťah. Tak som furt trepala kufor na tretie poschodie 🤦🤦🤦🤦joj to radšej šturak. Tam som bývala dva roky a super.

autor
19. júl 2023

@ivettva dakujem.🙂Tak ked uz su nove sprchy, tak to neznie uz ako boj o prezitie🙈😅..

autor
19. júl 2023

@kikiballa mne sa na Sturakoch nepaci ten bunkovy system.. 10 ludi na 1 sprchu je podla mna dost a na tych atriakoch, ked je plna jedna, mozem cez chodbu prejst na dalsiu.. neviem, viac sa mi pozdavali.

lenqua_12325
19. júl 2023

Atriaky sú masaker, ale mám dobré spomienky 😃.
Spoločné wc na chodbe a spracha.
Máš tam všetko, čo potrebuješ.
Neviem ako je to teraz, ale v jedálni varili super a za minimálne ceny.

kikiballa
19. júl 2023

Ale skôr sa dohodnete na čistote aj na upratovani. Ono to záleží od spolubývajúcich. My sme si všetky brutálne sadli a bol to najlepší rok. Veď vyskúšaj a uvidíš. Vždy sa chce niekto vymeniť.

tinkavvv
19. júl 2023

Tiez som byvala na atriakoch, najlepsie roky a jeden rok aj na sturaku. Ale klamat nebudem, tie sprchy na celu chodbu naozaj niekedy nestacili. V tom bunkovom systeme to bola vacsia vyhoda - ale mozno len zhoda nahod, ze sme si nikdy nezavadzali.
Kazdopadne atriaky su niektore lepsie a niektore horsie. Zalezi aky vychytas.

1andrea111
20. júl 2023

Najlepšie sú manželaky a už podľa ceny myslím že atriaky sú najhoršie ubytovanie

marianarem
22. júl 2023

Ja som byvala na Sturaku a nepocitovala som ziaden problem so sprchou, vzdy sa to nejako dalo. 10 ludi na jednu sprchu znie dost blbo, ale realne som tam bola 5 rokov a nikdy mi to neprislo nejake preplnene.

evkamotka
25. júl 2023

Prerobené atriaky su v pohode. Sprchy su na chodbe ale v globale prerobene...druha vec je ako sa tam udrziava cistota. Ci budes mat v tej prerobenej sprche nahadzane pouzite vlozky alebo nie :D takze na prerabku sa neupinaj