Mam odporúčanie od kožnej, potrebujem Dr, ktora urobí všetky vyšetrenia a nečaká sa na termín pol roka. 😀
Ďakujem za všetky tipy/rady.
Pozri cez topdoktor.sk, tieto internetove terminy byvaju ovela rychlejsie, kedze su platene. Ja som sa tak dostala k mudr Papsovej, inak cakacka 3-4 mesiace.
@jurka2907 taky zlaty stred 😉 chodim tam uz dlhsie a zatial mi vyhovuje, velka vyhoda je, ze po 11tej sa im da vzdy dovolat a sestricka predpisuje sfleku lieky, netreba tam chodit ani travit hodiny na telefone, kym sa clovek dovola. Na HIT mi strcila dr do ruk letak a vybavene, ale neskor mi robila rozne alergo testy, dokonca ma raz urgentne zobrali, ked som nasla kontraindikaciu v jednom lieku k svojim alergiam a dr mi kludne odpovedala na mojich 20 otazok 😉 Takze tak, treba vyskusat, zalezi, co ocakavas.
@jurka2907 robila mi par potravinovych alergii z krvi, ale ozaj zaklad, mlieko, psenica, vsjecny bielok atd. Neviem ako je to s rozsirenymi testami, videla som na nete ponuky sukromnych ambulancii ale ta horibilne sumy 🙉🙈 Ak mas vsak takyto problem, tak mozno poistovna preplaca aj vacsi rozsah testov.
@jurka2907 I ja chodím k papsovej. Prvykrat som sa objednala takto za poplatok, potom už iba telefonicky. Ale nie na konkrétny čas, iba deň. Čiže čakáš. Bola som 2 týždne dozadu. Najprv mi robili alergo testy, vyšiel vyšši histamin, tak deň na to som prišla na odbery. Lieky na predpis riešim tiež telefonicky so sestričkou cez e-recept.
ja som bola v Mlynskej doline.. no neviem, či nájdeš takého, kde nebudeš dlho čakať, spravidla sa všade čaká niekoľko mesiacov.. ja som čakala v Mlynskej 3 mesiace