Hraničná - Bratislava

4. júl 2024

Ako sa tam býva? Ide hlavne o lokalitu v bezprostrednom okolí Centra pre liečbu drogových závislostí. Počula som, že sa tam pohybujú rôzne indivíduá a drogovo závislé osoby. Ako je to s bezpečnosťou?

ibrunova
4. júl 2024

My sme tam bývali, bývalo sa nám tam super, ale my sme bývali skoro na konci Hraničnej. Keď som bola na materskej a chodila som vonku doobedu, motali sa tam z toho centra semtam do obchodu a tak, ale to tak jeden, dvaja. . Ale nemala som nejaký zlý pocit z toho. Nám sa tam páčilo.

petamich
4. júl 2024

byvame kusok odtial ale zvykne sa skupinka zdrziavat pri potravinach na Pazitkovej doobeda, chodime casto aj s malym tadial, jemu sa aj prihovoria obcas, ked sa pri nich zastavi ale teda ziadny konflikt alebo nic podobne sme nikdy nemali, ani zly pocit nemam, napr. poobede/vecer uz tam nebyvaju, podla info co mam chodia do centra hlavne rano

ake to je napr. v bytovkach bezprostredne pri centre to neviem ale su na FB skupiny ruzinovske, skusila by som sa pripadne spytat tam

nmaryanne
26. aug 2024

Byvame na konci Hranicnej od leta 2022, prave teraz sa chceme odstahovat, lebo chceme riesit domcek 🙂
Velmi dobre sa nam tu byvalo, odtial mas vsetko blizko (Oc retro, Nivy - tam sme chodili najcastesie. Oproti bytovky je aj celkom novy stvrt YIT, mladi ludia, skolka, ihrisko pre deti. My pochazami z dediny nedaleko BA, a tato cast mesta je skoro ako dedina 🙂 takze bude mi chybat :(