Hotel v Bratislave

marrya
9. júl 2023

Ahojte,v septembri ideme na futbal do BA,radi by sme tam s deťmi prespali aspoň 1noc.
Poraďte prosím pekný hotel, podmienka niekde pri tehelnom poli cca môže byť aj kúsok ďalej, ideálne aby sme tam pri hoteli mohli aj parkovať
Sme 2dospeli,deti 2 vo veku 7 a 12rokov a Max 110za noc s raňajkami, vďaka
Verím že mi pomôžete niečo nájsť keďže Ba vôbec nepoznám, ďakujem

tahomi
9. júl 2023

Pekny hotel pre 4 s ranajkami a parkingom, este v okoli Tehelneho za 110 na noc asi nenajdes.

Ak pekny hotel v okoli - tak linder central, double tree by hilton, premium bussines hotel napr.

Z tych cenovo dostupnych - hotel color (presunuli by ste elektrickou), hotel set, mozno hotel narodne bowlingove centrum.

marrya
autor
9. júl 2023

@tahomi Píšem ti správu 🙂

lienka.7
9. júl 2023

@marrya myslím ze sa da nájsť niečo s dobrou dostupnosťou. Ak napíšeš presne dátumy, pozriem ti booking. Pripadne mi napíš, čo sa ti pozdáva a napíšem ti co a kde je.

lienka.7
9. júl 2023

@marrya nech sa paci, hotel 21 na Trnávke napr. Na tehelne pole prejdeš aj peši za cca. 20 min.😉

marrya
autor
10. júl 2023

@lienka.7 napíšem správu ďakujem

zuzike123
10. júl 2023

Na Tehelnom poli, resp v okoli Vivo zaparkujete v pohode, takze byvat mozete hocikde. Pozri booking/airbnb.

vikusjk
10. júl 2023

@marrya predpokladam, ze beries deti na Ronalda 🙂 uzijte si to 🙂

marrya
autor
10. júl 2023

@vikusjk samozrejme podarilo sa mi kúpiť lístky ;)

vikusjk
10. júl 2023

@marrya to si mala stastie, ze si kupila tolko kusov. Ja som mala co robit, aby som muzovi kupila jeden, ta stranka bola uplne zblbnuta 😅

marrya
autor
10. júl 2023

@vikusjk áno v robote s vedúcim sme stukali o dušu 🙂 a ešte máme miesta vedľa seba ;)

juliet86
10. júl 2023

@marrya urcite radim bookovat vopred ubytko lebo bide vybookovane. baby su zlate super rady a tipy ti dalim uzite si to

marrya
autor
10. júl 2023

@juliet86 ďakujem krásne!!!

marrya
autor
10. júl 2023

Teda ďakujem všetkým kockami ktoré sa zapojili ;)

espeo
10. júl 2023

Airbnb 3 veze a raňajky v sportparku jama

liz_lemon
10. júl 2023

@lienka.7 alebo trolejbusom 64 alebo 60 je to len 5 zastavok