Hospitalizácia na detskej chirurgii na Kramároch počas korony

aksis989
21. sep 2020

Ahojte, prosim Vas neboli ste niektora v tomto KORONA obdobi hospitalizovana s dietatkom na chirurgii Kramare? ako to tam teraz vyzera?
Mojho polrocneho syna caka operacia slabinovej hernie v oktobri.
dakujem pekne 🙂

simsalabim
21. sep 2020

@aksis989 bola som s dcerou pred 2 tyzdnami hospitalizovana na Kramaroch, ale nie na chirurgii. Navstevy zakazane, na oddeleni ruska, v izbe sme nemali, ale boli sme same. Kupelne vybavene mydlom a dezinfekciou a papierovymi utierkami.Oddelenie je zamknute. Do bufetu ma pustili v pohode, dceru som sprevadzala k operacnej sale (treba si kupit chirurgicky odev v lekarni na prizemi). Nemocnicna skola aj skolka fungovali.

aksis989
autor
29. sep 2020

@simsalabim prosim vas a neviete ci sa oplati nadstandard? chcela by som byt sama na izbe s mojim chlapcekom aby mal klud a takisto sprchu a wc po ruke aby som ho nemusela sameho nechat na izbe.

simsalabim
29. sep 2020

@aksis989 zalezi na oddeleni, ale vacsina izieb zdiela sprchu a wc s este jednou izbou. Nadstandard sa oplati, ak tam budes dlhsie a vyslovene chces byt sama. Byva vsak dlho dopredu obsadeny na vsetkych oddeleniach. Neviem ako teraz, ale v prvej vlne zlucovali oddelenia a prave chirurgia bola vyclenena pre korona pacientov a chirurgicki pacienti lezali na inom oddeleni. Aky to ma vplyv na obsadenost izieb vseobecne, netusim, neviem, ci operacie presuvaju alebo idu podla planu. Napr. ja som bola s dcerou okrem jedneho dna sama na izbe.

aksis989
autor
29. sep 2020

dakujem krasne !!! 🙂