Ahojte maminky . Pravdepodobne budem s jeden a polročným synom hospitalizovaná na Kramároch , na koznom. Mohli by ste mi prosím napísať skúsenosti ako to prebieha ? Ide totiž o to že ja samotná som nebola hospitalizovaná nikdy okrem pôrodu. Tak si neviem predstaviť, ako to môže prebiehať s jedden a pól ročným dieťaťom ? Nie je infekcny ani ležiaci , dá sa tam ísť niekde prejsť ? Doslova sa ísť vyvetrať alebo podobne ? Neviem si ho predstaviť cely deň zavreteho v izbe ale samozrejme viem že je to potrebné . Kde mamička leží na nejakej pristelke ? Sprchy sú na izbách ? Cez vikendy prebiehajú vyšetrenia alebo je to na pozorovaní ? A kocik asi logicky si brat nemôžem , ak budeme celé dni v izbe že . Hocijaký postreh by má zaujímal . Veľmi krásne vám ďakujem a prajem krásny deň .
tako pise vyssie dieta musi byt na oddeleni ty mozes odist a dohodnut sa so sestrickami aby ho postrazili napr. ked zaspi v budove je bufet stravu si mozes objednat na izbu alebo chodit si pre obed dole na izbach neviem ci su teraz sprchy, viem ze boli spolocne kedze je to detske oddelenie. na izbe si mozes rozlozit pristelku a rano zbalit popr. sa vyspat v spolocnej miestosti - zalezi od kapacity. nadstandard je ine tam mas na izbe sprchu, aj postel na oddeleniach mavaju aj hernu neviem ci aj na koznom a je tam aj kuchynka kde si vies nieco zohriat drzim palcky
Na každom poschodí, ak sa nemýlim je škôlka. Kde si môžete požičať hračky, ale aj tam byt, pripadne nechať tam dieťa. Ak je to rovnako ako na 6. Poschodí, tak kočík brat tam nemôžete. Do 3 rokov je posteľ pre mamu zdarma, on bude mat postieľku. Vetrať sa môžete tak v okne, alebo ak Vás pošlú na nejaké vyšetrenie. Jesť sa chodí mimo, ale to zas bez dieťaťa, tak si vezmite zásoby. Sprchy a wcka sú zvlášť. Takto to je na 6. Poschodí .
zalezi od oddelenia, na koznom sme nelezali ale napr na 6A je spolocna sprcha aj wc, na 6B, mate vlastnu sprchu na izbe aj wc na izbe, na neurologii boli kociky k dispozicii, na ORL mali aj vanu... oddelenie nemozete opustit s dietatom, cize aj ked tam je hernicka, odporucam vziat hracky, knizky, rozpravky. nocniky maju, ja som si prvy krat brala aj nocnik, aj kanvicu :D ale su tam kuchynky, kde je ladnicka, mikrovlnka aj kanvica. ja by som si vzala mozno aj vlastny maly vankus, na oci nieco na spanie lebo su izby, kde budeme mat svetlo celkom dlho. Vezmite hygienicke potreby, pribor aj toaletak. cez weekendy sa nic nerobi planovane, pokial to nie je akutne. len sa podavaju lieky a potulujete sa po oddeleni :D
Zdravim, prosim, ako prebiehal pobyt? Co chvila tam nastupujem so starsim synom a nemam potuchy, co si mam zobrat na jedenie hlavne a ci mozem synovi pobrat zabavne veci, ako tablet a podobne 🙂 dakujem za odpoved
Syn nemoze opustit oddelenie, ty mozes vybehnut do budetu, do lekarne. Budes hospitalizovana s nim, takže by si nemala opustit budovu ale sprosto povedane, nikto na to nepride ak by si vybehla. Lenze to by tam bol maly bez teba sam pocas toho casu